Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Laukku Video Transport 20 Pacific Slate

Think Tank Laukku Video Transport 20 Pacific Slate

Artikkeli: 1025775
445 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

Laukku Video Transport 20 Pacific Slate
Red Whips 12-pack
Laukku Cable Managment 10 V2.0
475 EUR
Laukku Video Transport 20 Pacific Slate
SD Pixel Pocket Rocket muistikortti laukku
Laukku Cable Managment 30 V2.0
488 EUR

Varma ja tilava laukku videokalustollesi

Think Tankin videolaukut on tehty pienentämään kokonaispainoa kuljetuksen yhteydessä samalla kun se kasvattaa kapasiteettia ja antaa sekä toiminnallisuutta että kätevyyttä.

Rullalaukku Video Transport 18 on iskunkestävä laukku vahvennetuilla sivuseinillä, joten kameravarustuksesi on suojattu matkan ja kuljetuksen aikana. Laukun koko on sovitettu useimpien lentoyhtiöiden kokovaatimuksiin, mutta varmista lentoyhtiösi kanssa rajoitukset ennen matkaa.

Erityissuunnitellun sisustuksen ansiosta saat maksimaalisesti tilaa laukussa; laukkuun mahtuu videokamera kuten Sony FS700, FS5, FS7, F55 tai F56, Red Epic/Scarlet, Black Magic Cinema Camera, Ursa, Ursa Mini ja Canon C-sarjan kamerat.

Kapasiteetti:

 • Videokamera
 • 4-6 objektiivia
 • Pieni monitori
 • 4K-tallennin
 • Äänentallennin
 • Shotgun-mikrofoni
 • Tarvikkeita 
 • Maks. 17" laptop

Tässä näet Think Tank rullalaukkujen koot ja vertailu

 

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.