Järjestelmäkamerat Sony

Sony on vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan ja siitä on tullut yksi markkinoiden suosituimmista tuotemerkeistä. Scandinavian Photolta löydät laajan valikoiman Sonyn peilittömiä järjestelmäkameroita, johon sisältyy täyden kennokoon kamerat sekä APS-C-kamerat. Hanki Sony -järjestelmäkamera verkosta nopealla toimituksella tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää.

38 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Takaisin - Järjestelmäkamerat
Tuotemerkit
Objektiivin kiinnitys
Kuvakennon koko
Tarkkuus
Säätiivistetty
Suljin
Suurin sisäinen videoformaatti
Langaton yhteys
Mekaaninen kuvanvakain
Maks. ulkoinen resoluutio
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.