Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

sd Quattro + 30mm f/1,4 DC HSM ART

Sigma sd Quattro + 30mm f/1,4 DC HSM ART

Artikkeli: 1027749
 • Ainutlaatuinen muotoilu ja selkeät ohjaimet.
 • Foveon X3 Quattro -anturi antaa lisää väritietoja
 • Vaihe- ja kontrastipohjainen automaattitarkennus
1 055 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

sd Quattro + 30mm f/1,4 DC HSM ART
Power grip PG-41 till sd Quattro
Suodatin Close-Up AML72-01, 72 mm
1 391 EUR
sd Quattro + 30mm f/1,4 DC HSM ART
Lankalaukaisin CR-31 / DP Quattro
Li-Ion kamerabatteri BP-61 till sd Quattro
1 155 EUR

Vankka peilitön järjestelmäkamera Sigmalta

sd Quattro on yksi Sigman ensimmäisistä peilittömistä järjestelmäkameroista. Kameran muotoilu on uniikkia ja ergonomista, ja perustuu Sigman dp Quattro-kameroiden muotoiluun. Vankka runko on sääsuojattu ja tehty magnesiumista, jonka ansiosta kamera selviää rankoistakin kuvausolosuhteista. 29 megapikselin APS-C Foveon X3 Quattro CMOS-kenno tarjoaa täyden väritiedon jokaisessa pikselissä, tehden kuvista teräviä ja yksityiskohtaisia ja väreistä sävykkäitä.

 • 29 megapikselin APS-C Foveon X3 Quattro CMOS-kenno
 • Dual True III-prosessori
 • ISO 100-6400 ja 3,6 kuvaa/sek
 • 1,620,000 pikselin 3" TFT LCD-näyttö
 • 2,36 miljoonan pikselin elektroninen etsin
 • Vaiheen- ja kontrastintunnistava Hybrid AF-järjestelmä

CMOS-kenno ja Dual True III-prosessori

sd Quattrossa on APS-C-formaatin CMOS Foveon X3-kenno. Tavallisissa CMOS-kennoissa on värisuodin jokaisen pikselin edellä, jonka takia kaikki väritieto täytyy luoda tietokoneella/kamerassa. Foveon-kennossa on kuitenkin 3 kerrosta - yksi jokaiselle RGB-värille. Tällä tavoin saat täyden väritiedon jokaisessa pikselissä, eikä mitään laskentoja tarvita. Myöskään Anti-Aliasing -suodinta ei tarvita, joten kuvista tulee terävämpiä ja yksityiskohtaisempia. Järjestelmäkamera on varusteltu myös Dual True III-prosessorilla joka parantaa kokonaisnopeutta ja -kuvanlaatua.

Vaiheen- ja kontrastintunnistava Hybrid AF-järjestelmä

sd Quattrossa on kahdessa asennossa toimiva Hybrid -automaattitarkennusjärjestelmä joka yhdistää vaiheentunnistuksen ja kontrastintunnistuksen, joten käytössäsi on sekä nopea että tarkka automaattitarkennus. Lisäksi automaattitarkennusjärjestelmä on saanut lisätoimintoja, kuten liikkeentunnistus, kasvojentunnistus, vapaa liikkuvuus, Focus Peaking ja monia muita. Kamerassa on yhdeksän tarkennuspistettä ja toimii tietenkin myös käsisäätöisellä tarkennuksella.

Ergonomia keskipisteessä

sd Quattroa tehdessä on keskitytty sen käytännöllisyyteen. Kamera on helposti mukana kannettava, hyvin kädessä pysyvä, siinä on selkeät painikkeet ja ratit ja kaksi näyttöä - yksi suuren resoluution näyttö etsinkuvan katseluun ja yksi infonäyttö. Siinä on myös suuren resoluution 100-prosenttinen elektroninen etsin. Lisävarusteena löytyy vertikaalinen kahva.

Sääsuojattu

sd Quattro on valmistettu magnesiumista, joka tekee siitä sekä kestävän ja vankan että vettä- ja pölyähylkivän - täydellinen sinulle joka kuvaat mielelläsi rankoissakin sääolosuhteissa.

Elektroninen etsin ja 3" TFT LCD-näyttö

2,36 megapikselin elektroninen etsin näyttää lähes 100% näkökentästä ja kameran 3-tuumaisella LCD-näytöllä on kokonaiset 1,620,000 pikseliä. Elektronisessa etsimessä on automaattinen tila, jossa kamera vaihtelee automaattisesti etsimen ja LCD-näytön välillä. Tämän ansiosta saat etsimeen kuvan asettamalla silmän sitä vasten, ja kun siirrät kameran pois kasvoiltasi, näkyy kuva taas LCD-näytöllä.

Sigma 30mm f/1,4 DC HSM ART

 Vakio-objektiivi, jossa on suuri f/1,4 valotusaukko ja kuvakulma joka vastaa 45mm täyden kennokoon kameraa. Varusteltu muun muassa HSM-moottorilla, joka tarkentaa nopeasti ja äänettömästi. Luo kauniit bokeh-efektit ja sopii sekä muotokuvaukseen, maisemakuvaukseen että interiöörikuvaukseen. Suoriutuu kuvauksesta erittäin hyvin huonossa valaistuksessa!

 

Sigma sd Quattro toimitetaan paketissa johon kuuluu lisäksi:

 • BP-61 Li-ion akku
 • BC-61 akkulaturi ja verkkosovitin
 • USB-kaapeli
 • Kamerahihna
 • Runkosuojus
 • Sigma 30mm f/1,4 DC HCM ART

[TEXT1014758434]

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.