Godox DF-01-80
Artikkeli: 1048088

Godox DF-01-80

80x80x80cm valoteltta + 4 taustaa

Verkkokauppa
Tilattu maahantuojalta, toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
  • Tuottaa pehmeän ja varjottoman valaistuksen
  • Vaimentaa valaistuksen ja ympäristön heijastuksia
  • Voidaan valaista kaikista suunnista
47 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Valaisinteltalla saat pehmeän ja varjoista vapaan valaistuksen käytitpä sitä sitten studiossa tai kentällä. Tämä valaisin on ihanteellinen tuotekuvaukseen, ja koska se minimoi valaistuksen ja ympäristön heijastukset, se on erittäin hyödyllinen esimerkiksi lasin, posliinin, keramiikan, muovin, metallin ja kiillotettujen pintojen kuvaamiseen.

Ominaisuudet

  • Tarjoaa pehmeän ja varjottoman valaistuksen
  • Välttää valaistuksen ja ympäristön heijastuksia
  • Voidaan valaista useasta eri suunnasta
  • 4 mukana tulevaa taustaa (musta, valkoinen, punainen ja sininen)
  • Irrotettava etuosa, jossa on objektiivikiinnitys

Valaistusta useasta eri suunnasta

Valoteltta voidaan valaista sivulta, ylhäältä tai takaa sen mukaan, mitä kuvaat. Voit myös valaista sen alapuolelta, jos se on esimerkiksi lasi- tai valokuvapöydällä. Valaisimen jokaista sivua voidaan käyttää alustana ja koska siinä on myös irrotettava etuosa objektiivikiinnityksellä, se mahdollistaa kohteiden kuvauksen ilman, että heijastuksesi näkyy kuvassa.

Mukana toimitettavat taustat

Mukana toimitettavat taustat kiinnitetään helposti valaisimen sisäpuolelle, jonka ansiosta valaisinta on helppo käyttää erilaisiin tuotekuvauksiin ja se on helppo mukauttaa tarpeisiisi sopivaksi.

Toimitukseen sisältyy

  • Godox valoteltta
  • 4 taustaa (musta, valkoinen, punainen ja sininen)
HUOM! Valaisin ei siälly toimitukseen
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.