14.9.2022

Uutuus! GoPro Hero11

GoPro Hero11 Black -kamera on tähän mennessä tehokkain GoPro-kamera. Uusi kuvakenno tallentaa enemmän yksityiskohtia kuin koskaan aiemmin ja se tarjoaa paremman kuvanlaadun, paremman videon vakautuksen ja joustavuuden, jonka avulla voit muuntaa kuvamateriaalisi elokuvamaisiksi jaksoiksi laajakuvamuodossa tai erittäin korkealaatuisiksi pystykuviksi sosiaalista mediaa varten. Siinä on 5,3K-videokuvaus ja 27 megapikselin valokuvat, Emmy®-palkittu HyperSmooth 5.0 -vakautus ja kaksi LCD-näyttöä. GoPro julkaisi myös Creator Editionin, joka on all-in-one tehopaketti, johon sisältyy Media Mod, Volta, LED-valaisin ja mikrofoni. Tämän paketin avulla sisällön luominen on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Lue lisää ja hanki Hero11 meiltä. Varastossa jo tänään!


Ominaisuudet – Hero11

  • 5,3K/60fps-videokuvaus ja 27 megapikselin valokuvat
  • GP2-prosessori
  • HyperSmooth 5.0
  • Horizon Lock
  • Vesitiivis 10 metriin asti
  • Yhteensopiva Hero9/Hero10 lisävarusteiden ja kiinnikkeen kanssa
  • Pitkät tallennusajat Enduro-akulla
  • Webkamera- ja livestreaming-toiminto

Vallankumouksellinen kuvakenno

Hero11 Blackin tehokas kuvakenno tarjoaa laajimman näkökentän, mitä Hero-kameroissa on koskaan ollut. Tämä antaa sinulle erityisen suuren kuva-alueen luovuuttasi varten, koska saat enemmän taivasta ja horisonttia jokaiseen otokseen. GoPro Quik -sovelluksen avulla voit yksinkertaisesti zoomata, rajata kuvia, säätää kuvasuhteita ja paljon muuta säilyttäen kuvien rikkaat tekstuurit ja terävyyden. Hero11 Blackin kuvakenno nostaa valokuvien resoluution uskomattomaan 27 megapikseliin ja tuottaa 5,3K/60fps-videokuvaa uskomattoman sujuvalla liikkeellä. Voit myös tallentaa 2,7K/240fps-videota, jota voi toistaa 8x hidastettuna, jotta voit tallentaa yksityiskohtia, jotka eivät näy normaalinopeudella.

Uskomaton kuvanlaatu

GoPro Hero11 Black -kameralla voit kuvata 5,3K-videota 91% korkeammalla resoluutiolla kuin 4K ja uskomattomat 665% korkeammalla resoluutiolla kuin 1080p:llä. Tämän ansiosta voit kuvata kameralla jaksoja terävillä yksityiskohdilla ja elokuvamaisella kuvanlaadulla. Vedenkestävä linssinsuojus auttaa jopa poistamaan linssin häikäisyn ja muut häiriötekijät, jotta valokuvistasi ja videoistasi tulee entistäkin upeampia.

Anna toimintavideoillesi ammattimainen ilme älykkäillä lisävarusteilla

Tulossa pian – GoPro Hero11 Mini!

Erinomainen suorituskyky pienemmässä ja kevyemmässä koossa

Hero11 Black -kameran uskomaton suorituskyky yhdistyy pienemmässä, kevyemmässä ja yksinkertaisemmassa Hero11 Black Mini -mallissa. Hero11 Black Minin koko ja uudet kaksoiskiinnityslenkit antavat sinulle uusia mahdollisuuksia ja lisää kiinnitysvaihtoehtoja. Se on yhtä vedenpitävä, vieläkin kestävämpi ja valmis kaikkiin seikkailuihin. Kameran uusi kuvakenno varmistaa, että saat upean 5,3K-kuvanlaadun silkinpehmeällä HyperSmooth 5.0 -kuvanvakautuksella.

Lisätietoa toimitusten alkamisesta tulee syksyllä 2022 pysy kuulolla!


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Tutustu meidän teema- ja inspiraatiosivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.