14.9.2022

Uutuus! DJI Osmo Action 3

DJI on julkaissut upouuden Osmo Action 3 -toimintakameran. Aktiivista elämäntapaa varten suunniteltu Osmo Action 3 toimii yhtä hyvin alhaisissa lämpötiloissa kuin äärimmäisessä kuumuudessa. Vie se veteen tai luontoon ja nauti maailmanluokan kuvanvakautuksesta. Kameralla voidaan kuvata kristallinkirkasta 4K/120fps -videokuvaa. Kamerasta on kaksi mallia – Standard Combo ja Adventure Combo. DJI Osmo Action 3 Standard Combo löytyy heti varastosta – hanki omasi meiltä jo tänään!


1x2_banner_osmoaction3_1200x400_1.jpg

Osmo Action 3 – kestävä ja monipuolinen actionkamera

DJI on kehittänyt toimintakameran, joka kestää äärimmäistä kylmyyttä jopa -20°C:een asti ja on täysin vedenpitävä ilman lisävarusteita 16 metrin syvyyteen asti. Etu- ja takanäytössä on käytetty Gorilla Glass -lasia, joka on erittäin kestävä. Se käsitelty vettä hylkivällä pinnoitteella, joka takaa upean kuvanlaadun. Maailmanluokan HorizonSteady -kuvanvakautuksen ansiosta kuva ei koskaan tärise, olitpa sitten sukeltamassa, hiihtämässä tai pyöräilemässä maastossa. Voit myös aktivoida tehokkaan HorizonBalancing -ominaisuuden, joka korjaa kallistuksen ±45° ja tukee jopa 4K/120fps-videokuvaa.

Ominaisuudet

  • Videokuvuas 4K/120fps erittäin laajalla 155° kuvakulmalla
  • Pikakiinnitys ja irrotus helposti ja nopeasti
  • HorizonSteady  maailmanluokan kuvanvakain
  • Kosketusnäyttö ja intuitiivinen käyttöliittymä
  • Toimii jopa -20 °C:n lämpötilassa
  • Vedenkestävä 16 metriin asti
  • Akunkesto jopa 160 minuuttia
  • Gorilla Glass  erittäin kestävä lasi edessä ja takana
  • Pikalataus, jossa 18 minuutin lataus antaa 80 % akun käyttöiän
  • Voidaan käyttää webkamerana ja suoratoistoon

Adventure Combo – edistynyt AI-teknologia InvisiStick -toiminnolla

Adventure Combo -paketin avulla pääset käyttämään edistynyttä tekoälytekniikkaa ilmaisen DJI Mimo -sovelluksen ansiosta. Mukana tulevalla selfiekepillä voit helposti aktivoida InvisiStick-toiminnon, joka hämärtää jatkovarren, jolloin voit helposti saavuttaa ammattimaisia ​​videotuloksia yksin kuvatessa. Sen lisäksi mukana tulee myös kaksi lisäakkua, akkukotelo kolmelle akulle, kaksi suojakoteloa ja ylimääräinen kuminen linssinsuojus.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Tutustu meidän teema- ja inspiraatiosivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.