15.6.2022

Uutuuksia! DJI julkaisi uudet gimbaalit ja videolähettimen

DJI julkaisi kaksi uutta gimbaalia – RS 3 ja RS 3 Pro. Näillä gimbaaleilla voit helposti luoda kauniita ja vakaita videoita ilman tärinää, ja ne tarjoavat joustavan ja tehokkaan kuvauskokemuksen. RS 3 ja RS 3 Pro ovat valmistettu hiilikuidusta painon minimoimiseksi ja kestävyyden lisäämiseksi. 1,8" OLED-näyttö tarjoaa nopean ja selkeän yleiskuvan, josta on myös helppo vaihtaa eri toimintojen välillä. Nämä monipuoliset gimbaalit tarjoavat ammattimaisen vakautuksen ja tehokkaan ohjauksen, mikä lisää luovaa vapautta ja ennennäkemättömiä mahdollisuuksia. DJI julkaisi myös DJI Video Transmitterin, joka antaa sinulle entistä paremman yleiskuvan ja hallinnan tallennuksestasi. RS 3:n toimitukset alkavat alustavasti 23. kesäkuuta, RS 3 Pron 29. kesäkuuta ja DJI Video Transmitter on saatavilla myöhemmin tänä syksynä. Lue lisää uutuuksista ja ennakkotilaa omasi meiltä!


TEMP_RS-3_NEWS.jpg

Ominaisuudet – RS 3

 • Kannattelee jopa 3 kg kuormituksen
 • Valmistettu hiilikuidusta painon minimoimiseksi
 • 1,8" OLED-kosketusnäyttö antaa sinulle nopean yleiskatsauksen asetuksistasi
 • Jopa 12 tunnin akunkesto
 • Edistyneet toiminnot, kuten SuperSmooth
 • Mahdollisuus asetusten ja kuvan langattomaan siirtoon
 • Pikalukituslevy, joka on Manfrotto- ja Arca-Swiss-yhteensopiva

Ominaisuudet - RS 3 Pro

 • Kannattelee jopa 4,5 kg kuormituksen
 • Valmistettu hiilikuidusta painon minimoimiseksi
 • 1,8" OLED-kosketusnäyttö antaa sinulle nopean yleiskatsauksen asetuksistasi
 • Jopa 12 tunnin akunkesto
 • Edistyneet toiminnot, kuten Active Track Pro ja SuperSmooth
 • Mahdollisuus asetusten ja kuvan langattomaan siirtoon
 • Gimbal Mode Switch -tilakytkimen avulla voit vaihtaa useiden tilojen välillä kätevästi
 • Pikalukituslevy, joka on Manfrotto- ja Arca-Swiss-yhteensopiva

Kolmannen sukupolven RS-stabilointialgoritmi

Uuden sukupolven RS-stabilointialgoritmin ansiosta RS 3 ja RS 3 Pro tarjoavat korkean vakauden kaikissa skenaarioissa. Laboratoriotestit osoittavat, että gimbaalit ovat 20 % vakaampia kuin edeltäjä RSC 2, ja ne käsittelevät helposti matalan kuvakulman kuvia ja vaihtavat sujuvasti korkeiden ja matalien asentojen välillä.

1,8" OLED-kosketusnäyttö

DJI RS 3 ja RS 3 Prossa on täysikokoinen 1,8 tuuman OLED-kosketusnäyttö, joka on 80 % kirkkaampi edeltäjään verrattuna. Se tukee myös useimpia Ronin-sovelluksen asetuksia ja tarjoaa intuitiivisen ja tarkan ohjauksen yhdessä uudistetun käyttöliittymän kanssa.

Hiilikuiturakenne takaa kevyen painon ja korkean kestävyyden

RS 3 ja RS 3 Pro -gimbaalit ovat valmistettu hiilikuidusta, minkä ansiosta gimbaalit painavat ainoastaan 1,3 ja 1,5 kiloa. RS 3 pystyy kannattelemaan jopa 3 kilon kameralaitteita ja RS 3 Pron maksimikuormitus on 4,5 kiloa. Tämä tarkoittaa, että gimbaalit ovat optimoitu toimimaan erinomaisesti erittäin vaativissa valokuvausympäristöissä.

Hiljainen ja tarkka automaattitarkennus DJI RS Focus Motorin avulla

Uusi kehitetty DJI RS Focus -moottori (myydään erikseen tai saatavilla combo -paketissa) tarjoaa kolme kertaa vahvemman vääntömomentin (jopa 1 Nm) ja vähentää äänimelua 50 %. Tämä mahdollistaa tasaisemman tarkennuskokemuksen ja vähentää äänen tallennukseen kohdistuvia vaikutuksia. Siinä on myös pikakiinnitysrakenne, jonka ansiosta se on helppo asentaa ilman työkaluja nopeampaa käyttöä varten.

Aktivoi elokuvamainen automaattitarkennus

RS 3 Pron LiDAR Range Finderin (myydään erikseen tai saatavilla combo -paketissa) ja uuden tarkennusmoottorin yhdistelmä mahdollistaa myös elokuvamaisen automaattitarkennuksen manuaalisilla objektiiveilla. Paina gimbaalin M-painiketta vaihtaaksesi nopeasti manuaalitarkennuksen ja automaattitarkennuksen välillä tarpeidesi mukaan ilman vaivaa.

DJI Video Transmitter

DJI O3 Pro Video Transmission tarjoaa jopa 6 km:n kantaman, joka olisi perinteisillä ratkaisuilla käsittämätön. 2,4 GHz:n ja 5,8 GHz:n lisäksi se tukee DFS-taajuuskaistaa ja AES 256-bittistä salausalgoritmia, joka voi tarjota 1080p/60fps:ää useille etänäytöille samanaikaisesti huomattavasti paremmalla turvallisuudella, vakaudella ja antistaattisella suorituskyvyllä.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Tutustu meidän teema- ja inspiraatiosivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.