3.6.2022

Cherry – uusi tuotemerkki Scandinavian Photolla

Cherry on näppäimistöjen ja tietokonehiirien kehittäjä ja valmistaja. Yritys perustettiin vuonna 1953 Illinoisissa, Yhdysvalloissa. He aloittivat matkansa kehittämällä mikrokytkimiä, jotka esiteltiin autoteollisuudelle 60-luvulla. Näppäimistöjen ja hiirten valmistus aloitettiin 1970-luvulla, ja vuonna 1983 esiteltiin Cherryn MX-kytkimet, joista tuli heidän myydyin tuote. Niitä löytyy nyt miljoonista näppäimistöistä maailmanlaajuisesti. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia Cherry -tuotteet Scandinavian Photolta. Lue lisää ja löydä sinulle sopivat tuotteet.


Näppäimistöt – PC ja Mac

Cherryn pitkän kokemuksen ansiosta heidän näppäimistö- ja hiirvalikoimansa on hyvin laaja. Valikoimasta löydät näppäimistöt, jotka sopivat erityisesti PC- ja Mac-tietokoneille ja niissä on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet. Cherry tarjoaa langallisia ja langattomia näppäimistöjä, jotka yhdistetään USB-vastaanottimen kautta. Valikoima pitää sisällään mekaanisia näppäimistöjä, jotka on varustettu hiljaisilla MX-kytkimillä, joista ei kuulu mekaanisille kytkimille ominaista napsahtelua. Näppäimistöjä on saatavilla myös RGB-taustavalaistuina ja ne sopivat erinomaisesti töihin, kotitoimistoon, pelaamiseen ja suoratoistoon.

 

Katso koko Cherry -valikoima täältä.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät puhelimitse 0800-77 35 35 tai sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Voit myös vierailla Helsingin myymälässämme. Tutustu meidän Tuoteuutiset & Tietopankki -sivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.