Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Coolpix P900 musta

Nikon Coolpix P900 musta

Artikkeli: 1018040
 • Valtava zoomausalue, 24-2000 mm (83 x zoom)
 • Täysin kallistuva näyttö
 • Omistettu tila lintujen tai kuun valokuvaukseen
 • WiFi ja NFC
465 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

Coolpix P900 musta
Muistikortti SDXC Extreme 64GB 150MB/s UHS-I
Jalustakit TSL08AN00 Slim alumiini
614 EUR
Coolpix P900 musta
Jalustakit FIT29AIH1 iTrip Serie 2
Kamerabatteri EN-EL23
710 EUR

Pääset lähemmäksi kaikkea

Nikon Coolpix P900 on sopiva kompaktikamera sinulle, joka kuvaat eläimiä ja yötaivasta. Siinä on erittäin tehokas optinen zoom (83x), joka kattaa huimat 24-2000 mm ja jota voidaan laajentaa 4000 mm:n Dynamic Fine Zoomin avulla. Voit ikuistaa kaikki pienet yksityiskohdat, jotka jäävät paljaalta silmältä näkemättä. Korkealaatuinen, valovoimainen f/2,5-6,5 -objektiivi tuottaa kristallinkirkkaita suuren resoluution kuvia myös zoomatessasi 2000 mm telekuvauksessa.

Kompaktikamera on varustettu nopealla automaattitarkennuksella, lyhyellä laukaisuviiveellä ja erittäin vakaalla tärinänvaimennuksella, jonka Dual Detect Optical VR vähentää epätarkkuuksia. Näin voit valokuvata käsivaralta paljon pidempään, ja kuvata full HD-videoita ilman kameran tärinää.

Elektroninen etsin

Kallistettavan 3,0" LCD-näytön ansiosta kuvanasettelu helpottuu, samalla kun elektroninen etsin tekee kuvaustyylien välillä vaihtelun käteväksi; sisäänrakennettu silmätunnistin ohjaa kameran vaihtamaan automaattisesti näytöstä etsimeen, kun viet silmän etsimen lähelle.

GPS, WiFi ja NFC

Missä sitten kuvaatkin, kansainväliset GPS-, GLONASS- ja QZSS-satelliittijärjestelmät jäljittävät reittisi halutessasi ja saat nopeasti tarkat sijaintitiedot. Voit myös jakaa kuvasi heti sisäänrakennetun WiFi- ja NFC-tuen ansiosta.

Edut:

 • Luo vaikuttavia time-lapse-videoita
 • Taustavalaistu 16 megapikselin CMOS-kenno
 • Full HD-videokuvaus
 • Korkealaatuista ääntä Mikrofonin zoomauksen avulla, joka vaihtaa suuntaa zoomauksesta riippuen
 • Linnut- tila ja Kuu-tila
 • Valintakiekko
 • 19 kuvausohjelmaa

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.