Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + telemuunnin XF 1.4X TC WR
Artikkeli: 1029615

Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + telemuunnin XF 1.4X TC WR

Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + telemuunnin XF 1.4X TC WR

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
1 699 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sääsuojattu zoom-objektiivi kaikkiin tilanteisiin

Tämä sääsuojattu objektiivi on varustettu Fujifilmin kuvanvakautuksella. Sen polttoväli on 50-140 mm ja suurin valotusaukko 2,8. Veden lisäksi se suojaa sekä pölyltä että alhaisilta lämpötiloilta. Objektiivi on varustettu kolmois-lineaarimoottorilla, joka yhdessä kuvanvakautuksen kanssa varmistaa ettet koskaan missaa kuvausmahdollisuutta. Objektiivi on täydellinen valinta muotokuvaukseen ja snapshots-kuvaukseen, ja se on ihanteellinen myös kun haluat vangita todella nopeasti liikkuvia kohteita kuvaan tai kun ylipäätään kuvaat luontoa.

Fujifilm Telemuunnin XF 1.4X TC WR

Telemuunnin asennetaan kamerarungon ja optiikan väliin ja se pidentää polttoväliä 1,4-kertaisesti. Optinen rakenne koostuu seitsemästä linssielementistä kolmessa ryhmässä ja säilyttää objektiivin suorityskyvyn. Myös objektiivin automaattitarkennuksen nopeus pysyy muuttumattomana koska X-sarja käyttää omaa kuvakennoansa automaattitarkennukseen. Telemuunnin pienentää objektiivin suurinta valotusaukkoa yhdellä aukkoaskeleella. Fujifilm TX 1.4 TC WR on sääsuojattu sopiakseen yhteen Fujifilmin sääsuojattujen objektiivien kanssa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.