Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle
Prisfest

LensCoat Objektiivisuoja musta Canon 100-400 IS:lle

LensCoat Objektiivisuoja musta Canon 100-400 IS:lle on loppunut nettivarastostamme. Tilaamme tuotteen valmistajalta saatuamme tilauksesi. Ota yhteyttä jos haluat tarkempia tietoja toimitusajasta.

96,00 EUR Aikaisempi hinta:

Suuren valkoisen (tai mustan) objektiivin kanssa liikkuminen luonnossa, on kuin käsillä huitominen - erittäin tehokas tapa pelästyttää kohde, ja pilata mahdollisuus ehkä elämäsi kuvaan, LensCoat Linssisuoja naamioi objektiivisi ja antaa sinulle mahdollisuuden onnistuneeseen kuvaan.

LensCoat Linssisuoja on valmistettu 100% tiiviistä neopreenistä, ja suojaa iskuilta, naarmuilta sekä muilta merkeiltä. Se myös suojaa käsiäsi kylmältä. Linssisuoja on helppo laittaa päälle ja ottaa pois, eikä se jätä liiman jäämiä. LensCoat Linssisuoja on vesitiivis, joten se suojaa myös hankalissa oloissa.

Muita ominaisuuksia ovat kirkas ja joustava AF/IS/VR -hallinnan UV-PVC -ikkuna sekä välimatkamittauksen ikkuna. LensCoatissa on myös aukkoja muille objektiivin toiminnoille, kuten kameranrungon lukitusjärjestelmälle.

LensCoat Linssisuoja tarjoaa erinomaisen suojan arvokkaille varusteillesi ja säilyttää arvonsa, jos joku päivä päätät myydä tai vaihtaa parempaan.

Mitä mieltä olet? Anna arvosana!Kirjoita lyhyt arvostelu. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)