Canon EF 50mm f/1,2L USM
Artikkeli: 15890

Canon EF 50mm f/1,2L USM

EF 50mm f/1,2L USM

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
1 849 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Canon EF 50mm f/1,2L USM
Suurella valovoimalla varustettu nopea EF 50 mm F 1.2L USM sopii hyvin kuvaukseen heikossa valaistuksessa. Siksi objektiivi sopii hyvin esimerkiksi lehtikuvaajalle, joka haluaa säätää syväterävyyttä tai kuvata sisätiloissa ilman salamaa.

EF 50 mm F 1.2L IS USM -objektiivi on Canonin tarkkuusoptiikan kärkeä. Canonin ammattilaisille suunnatussa L-sarjassa yhdistyvät erinomainen kuvanlaatu ja käytettävyys sekä pölyn- ja kosteudenkestävä rakenne. Rengasmallinen ultraäänimoottori käyttää ultraäänitaajuudella tapahtuvaa värähtelyä, jonka ansiosta automaattitarkennus on nopeaa ja lähes äänetöntä. Nopea keskusyksikkö ja optimoidut AF-algoritmit nopeuttavat automaattitarkennusta. Hyvä pitovoima takaa, että tarkentava objektiiviryhmä pysähtyy tarkasti kun oikea tarkennus on saavutettu. Sähköinen käsitarkennus on aina käytettävissä ilman, että sinun täytyy siirtyä pois automaattitarkennustilasta.

Objektiivin suurin valovoima on F 1.2, joten se soveltuu kuvaukseen heikossa valaistuksessa ilman salamaa. Suuri valovoima mahdollistaa myös tarkan syväterävyyden säädön.

Linssien Super Spectra -pinnoitteet vähentävät tehokkaasti heijastumia ja haamukuvia, joille digitaalikamerat ovat alttiita heijastavien kuvakennojen takia. Pinnoite myös parantaa väritasapainoa ja kontrastia. Kuvista tulee eläviä ja kirkkaita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.