Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle

Peli Laukku 1300 musta vaahtomuovipehmusteella

Peli Laukku 1300 musta vaahtomuovipehmusteella on loppunut nettivarastostamme. Tilaamme tuotteen valmistajalta saatuamme tilauksesi. Ota yhteyttä jos haluat tarkempia tietoja toimitusajasta.

106,00 EUR Aikaisempi hinta:

Pelicase 1300
Pelicase on vedenpitävä ja lähestulkoon rikkoutumaton laukku, valmistettu polypropeenista. Pelicase:n 100% vedenpitävyyden salaisuus on neopreenirengas, joka tiivistää rungon ja kannen vedenpitävästi yhteen. Pelicase on varustettu automaattisella paineentasausventtiilillä, jonka avulla vapautetaan esimerkiksi lentokuljetuksen aikana laukun sisälle kertynyt paine.

Pelicase:iin ei tule kolhuja kovassakaan kohtelussa, se ei ruostu. Pelicase:n ainutlaatuiset ominaisuudet antavat laajan käyttöalueen. Laukkuja käyttävät niin eri puolustus-, raja-, kuin turvallisuusyksiköt. Useat valokuvaajat ovat löytäneet parhaan mahdollisen suojan kalliille ja helposti särkyvälle varustukselle tästä laukusta.

Pelicase 1300 toimitetaan vakiona vaahtomuovipehmusteella (polyesteri), joka on rei'itetty pieniksi kuutioiksi. Näin voit itse muotoilla pehmusteen laitteistosi mukaiseksi.
Sisämitat:
25,1 x 17,8 x 15,5 cm
Ulkomitat:
27 x 24,6 x 17,4 cm
Paino:
1,6 kg

Mitä mieltä olet? Anna arvosana!Kirjoita lyhyt arvostelu. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)