Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle

Canon Mustesäiliö PFI-101BK musta 130ml iPF5000

Canon Mustesäiliö PFI-101BK musta 130ml iPF5000 Loppuunmyynti - Rajoitettu erä varastossa
  • Kirjoita tuotearvostelu
  • Valmistaja: Canon
  • Tuoteryhmät: Musteet / Tonerit - Mustepatruunat
  • Tuotenumero: 560449
  • Valmistajan tuotenumero: 0883B001
Canon Mustesäiliö PFI-101BK musta 130ml iPF5000 voidaan toimittaa heti nettivarastostamme. Toimitusaika 2-4 arkipäivää rahtitavasta riippuen.

48,00 EUR Aikaisempi hinta:

LUCIA on Canonin kehittämien pigmenttimusteiden nimike. Musteita käytetään imagePROGRAF-suurkokotulostimissa, joita hyödynnetään foto-, taide-, koepainatus- ja tuotantoyhteydessä. Musteilla on laaja väriskaala, tulostuksen rakeisuus on vähäinen ja metamerismia on huomattavasti parannettu. Musteilla on myös 120 vuoden valonkestävyys.

Käänteentekevä tekniikka 5 värin reaktiivisella väriaine-/pigmenttimusteella jota tänä päivänä käytetään imagePROGRAF:ssa CAD/GIS-sovelluksiin, on kehitetty erityisesti silmälläpitäen kaupanteko- ja rakennusprojekteja. Musteen ainutlaatuinen koostumus saa sen tarttumaan paremmin tulostusmateriaaliin ja minimoi värien leviämisen. Lopputuloksena on selvempi teksti, tasaisemmat ääriviivat ja terävämmät linjat, myös viivattomalla paperilla. Muste on myös tehty kestämään naarmuja ja tahraantumista, antaen huomattavasti kestävämmän tuloksen kuin tavallinen väriainemuste.

Muste on kehitetty toimimaan täydellisesti Canonin FINE-tulostinpäätekniikan kanssa. Tekniikan myötä häviää joidenkin mustepisaroiden virheellisen sijoittumisen ongelma, joka joskus muodostuu erittäin pienien pisaroiden käytön yhteydessä. Mustepisarat muodostuvat aivan suuttimen yläpäässä, ja lämmön avulla varmistetaan että pisaran koko ja muoto on täsmälleen oikea. Lopputuloksena on joka kerta virheetön, ällistyttävän terävä tulostus.

Mitä mieltä olet? Anna arvosana!Kirjoita lyhyt arvostelu. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)