Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle
Julklappstips

Sachtler Videostativkit Flowtech DV 12 FT MS

Sachtler Videostativkit Flowtech DV 12 FT MS on loppunut nettivarastostamme. Tilaamme tuotteen valmistajalta saatuamme tilauksesi. Ota yhteyttä jos haluat tarkempia tietoja toimitusajasta.

6.045,00 EUR Aikaisempi hinta:

Flowtech 100 med DV 12 SB videohuvud, ett väldigt snabbt stativ

Sachtler Flowtech 100 är ett stativ med tre bensektioner men enbart ett reglage för samtliga bensektioner, vilket gör att stativet blir väldigt snabbt att sätta upp och smidigt att jobba med.

Fördelar:

  • Snabbt att ställa in
  • Hög höjd
  • Spagatläge
  • Midlevel spreader
  • DV 12 SB

Flowtech 100 MS

De stora låsen för att justera benen är placerade högt på stativet vilket gör att du inte behöver böja dig ner eller lyfta upp stativet för att justera benlängden. Öppna låset, lyft stativet till önskad höjd och lås igen. Innanför de stora benlåsen finns en mindre knapp för att låsa upp spagatläget så du har möjlighet att placera kameran i låga vinklar. Magneter vid fötterna håller ihop stativet när det är i transportläge och det är enkelt att växla mellan platta gummifötter för inomhusbruk till spikfötter genom att helt enkelt ta bort den platta gummifoten.

DV 12 SB

Videohuvudet DV 12 SB är anpassat för mindre EB-kameror med en vikt upp till 14 kg. Som tidigare EB-huvuden från Sachtler har det en innovativ balanseringsfunktion med snabb hantering samt funktioner som Touch and Go och belyst vattenpass.

Ominaisuudet
Material:
Kolfiber
Max höjd:
178cm
Normalhöjd:
Lägsta arbetshöjd:
41cm
Längd ihopfälld:
85cm
Antal bensektioner:
3
Max belastning:
1 - 15 kg
Garanti:
1år
Vikt:
7,3 kg

Mitä mieltä olet? Anna arvosana!Kirjoita lyhyt arvostelu. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)