Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle
Manfrotto Stativ MT190GOC4 kolfiber voidaan toimittaa heti nettivarastostamme. Toimitusaika 2-4 arkipäivää rahtitavasta riippuen.

385,00 EUR Aikaisempi hinta:

Kolfiberstativ med spagatläge och fällbar mittpelare

MT190GOC4 är ettr mångsidigt trebensstativ i kolfiber som passar utmärkt för resor och för dig som använder en spegellös systemkamera eller en spegelreflexkamera med upp till ett 70-200/2,8 objektiv.

Fördelar:

  • Kolfiber
  • Spagatläge
  • Fällbar mittpelare
  • Twist-lock

Kolfiber

Ett kolfiberstativ är lättare än ett motsvarande stativ i aluminium utan att tappa stabilitet. Kolfiber är också behagligare att arbeta med om det är kallt ute.

Spagatläge

Benen på stativet kan fällas nästan rakt ut vilket tillsammans med den fällbara mittpelaren gör att du kan jobba extremt nära marken, perfekt för makrobilder. Spagatläget kan också göra det lättare att placera stativet på kraftigt ojämna underlag.

Fällbar mittpelare

Under mittpelare finns en knapp, håll in den och lyft mittpelaren så kan du fälla ner den i horisontellt läge. Du kan rotera pelaren 360º och låser den med den vanliga lås-skruven.

Twist-lock

Stativet använder Manfrottos M-lock system som snabbt och smidigt låser benen med en handrörelse. Skruvlåsen har en låg profil och fastnar inte så lätt i remmar på till exempel ryggsäckar.

Vaihtoehtoja
Ominaisuudet
Material:
Kolfiber
Max höjd:
147cm
Normalhöjd:
123cm
Lägsta arbetshöjd:
8cm
Längd ihopfälld:
45cm
Antal bensektioner:
4
Max belastning:
7 kg
Garanti:
2 år, 10 år med registrering
Vikt:
1350 g

Mitä mieltä olet? Anna arvosana!Kirjoita lyhyt arvostelu. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)