Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle
Ilmainen toimitus 100€
 • Kirjoita tuotearvostelu
 • Valmistaja: Sony
 • Tuoteryhmät: Järjestelmäkamerat - Pienemmät järjestelmäkamerat
 • Tuotenumero: 1036640
Sony A7R III kamerarunko on tilapäisesti loppu nettivarastostamme, mutta odotamme tuotetta toimittajaltamme. Meillä ei ole tiedossa tarkkaa toimitusaikaa, mutta toimitusaika on normaalisti 5-10 arkipäivää.

3.590,00 EUR Aikaisempi hinta:

Monipuolinen kamera - korkea resoluutio, nopea sarjakuvaus ja automaattitarkennus

A7R III tuottaa 42,4 MP resoluution kuvia, nopealla 10fps sarjakuvauksella. A7R III on erittäin monipuolinen kamera, joka pystyy käsittelemään useita valokuvaustilanteita. Esim. liikkeitä tallennetaan helposti nopean automaattitarkennuksen avulla ja pixel shift nostaa esiin kuvien laadun kohteiden ollessa paikallaan. Videoita voi tallentaa kennon koko alalta S-Log3 ja Hybrid Log-Gamma-toimintojen avulla.

Eroja A7R III:n ja II:n välillä:

 • Kaksi korttipaikkaa
 • Pixel Shift
 • Oma näppäin AF-On toiminnolle
 • Multi-select joystick
 • Erillinen salaman liitin
 • Parempi akun kapasiteetti
 • Uusi suljin, vähemmän tärinää
 • 4K-video kennon täydellä kapasiteetilla
 • USB-C liitin
 • Uusi LSI-prosessori

Korkearesoluutioinen 42,2 megapixelin kenno

Sony A7R III-kamerassa on täyden koon 42,2 MP CMOS - kuvakenno jonka valoherkkyys on jopa 32 000. Kamera tallentaa 14-bitin RAW-kuvia jopa 15 askeleen dynaamisella laajuudella. Kennossa ei ole low pass-suodatinta joten saat aina huippulaatuisia yksityiskohtia ilman kompromisseja.

10fps sarjakuvaus

Uusi suljin aiheuttaa vähemmän tärinää, mikä yhdessä uusien LSI- ja Bionz X prosessoreiden kanssa mahdollistaa jopa 10 kuvaa sekunnissa täydellä automaattitarkennuksella ja valotuksella. Sisäinen muisti mahdollistaa jopa 76 kuvasarjan joko JPEG- tai pakatussa RAW-muodossa. Pakkaamattomalla RAW-muodolla muistiin mahtuu 28 kuvaa. 10fps sarjakuvaus on mahdollista niin mekaanisella sulkimella kuin silent mode-tilassa.

Pixel Shift

Kuvalaadun parantamiseksi kamerassa on Pixel Shift-toiminto. Järjestelmän avulla kamera ottaa nopeasti neljä kuvaa ja siirtää kennoa pikselin verran vaaka- tai pystysuuntaan joka kuvan välillä. Image Edge - ohjelman avulla kuvat liitetään sitten yhteen jälkeenpäin.

Kehittynyt automaattitarkennus

A7R III-kamerassa on kehittynyt AF-järjestelmä jossa on 399 vaihetunnistavaa automaattitarkennuspistettä (kattaa 68 % kuva-alalta) sekä 425 kontrastitunnistavaa tarkennuspistettä. Kamerassa on myös painike automaattitarkennukselle sekä multi-select joystick jonka avulla siirrät tarkennuspistettä.

5-akselinen kuvanvakain

Jotta voisi käyttää hyväkseen kameran korkeaa resoluutiota, se on varustettu 5-akselisella kuvanvakaimella. Tämä on erittäin hyödyllistä kuvatessa action-kuvia tai kun olet liikkeessä. Kameralla on entistä helpompaa zoomata kaukana olevia kohteita, ottaa lähikuvia ja kuvata öisin ilman terävyysongelmia.

Täyden laadun 4K-videoita

A7R III-kameralla videokuvaat 4K-laadulla koko kennon alalta. Kamerassa on myös HLG (Hybrid Log-Gamma) - tuki joka antaa sinulle mahdollisuuden videokuvata HDR-laadussa ja toistaa HDR-materiaalin yhteensopivassa televisiossa. Kamerassa on myös  S-Log2 ja S-Log3 -tuki jolla helposti teet värien korjausta editointi-vaiheessa. Slow-motion tilassa A7R III tallentaa 100 kuvaa sekunnissa, täydellä FullHD-ladulla.

Kaksi SD-korttipaikkaa

Kamerassa on kaksi paikkaa SD-korteille ja toisessa on tuki UHS-II muistikorteille. Kamerassa voi valita miten korttipaikat toimivat. Esim. JPEG-kuvat voi tallentaa ensimmäiselle kortille ja RAW-kuvat toiselle, tai valokuvat ensimmäiselle kortille ja video-otokset toiselle. 

USB-C liitin

Kamerassa on USB 3.1 Gen 1-  USB-C liitin kuvien nopeaan siirtämiseen ja kuvien tallentamiseen suoraan tietokoneelle tethering shooting-avulla. Kameraa voi ladata USB-liittimen kautta, eli sitä voi ladata esim. power bankista silloin kun verkkovirtaa ei ole käytettävissä.

Parempi akkujen kapasiteetti

A7R III käyttää NP-FZ100-akkuja jotka ovat 2,2 kertaa tehokkaampia kuin NP-FW50-akut A7R II-kamerassa. Mikäli haluaa enemmän toiminta-aikaa löytyy akkukahva VG-C3EM lisävarusteena. Kahvassa on tilaa kahdelle  NP-FZ100-akulle.

Lue lisää: akkukahva VG-C3EM

Salamaliitin

A7R III-kameralla voi ohjatat ulkoisia salamoita salamaliittimen kautta.

Toimitukseen kuuluu:

 

 

 

 

 

Ominaisuudet
Resoluutio:
42.4 MP
Kuvakenno:
täysi koko 35.9 x 24.0 mm
Näyttö:
3" kosketusnäyttö
Videoresoluutio:
XAVC S MPEG-4 AVC/H.264, 3840 x 2160 (25p, 100 M)
Kuvasarjat:
10 bps täydellä resoluutiolla
Kuvakenno:
Exmor R CMOS
Polttovälikerroin:
-
Tarkennuspisteitä:
399 vaihetunnistavaa, 425 kontrastitunnistavaa
Suljinajat:
1/8000 - 30 s
Lyhyin X-sync:
1/250 s
Valonmittausalueita:
1200
Valonmittausmenetelmät:
Multi, Center, Spot, Spot Standard/Large, Entire Screen Avg., Highlight
Valoherkkyys (ISO):
100 - 32000
Muistikortit:
SDHC/SDXC x2 (UHS-II + UHS-I)
Wifi/ NFC:
on/on
Suomenkieliset valikot:
on
Tallennusmuodot:
RAW 14 bit, uncompressed ARW 2.3, JPEG, MP4
Koko:
126.9 x 95.6 x 73.7 mm
 • Giotto Puhdistussarja
  Giotto Puhdistussarja
  20,00 Eur
 • Scandinavian Photo Puhdistusliina mikrokuidusta
  Scandinavian Photo Puhdistusliina mikrokuidusta
  3,00 Eur
 • Sony LA-EA3 sovitin
  Sony LA-EA3 sovitin
  199,00 Eur

Mitä mieltä olet? Anna arvosana!Kirjoita lyhyt arvostelu. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)