Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle
Ilmainen toimitus 100€
 • (2) Kirjoita tuotearvostelu
 • Valmistaja: Canon
 • Tuoteryhmät: Järjestelmäkamerat - Harrastaja / Pro
 • Tuotenumero: 1035175
 • Valmistajan tuotenumero: 1897C003
Canon EOS 6D Mark II kamerarunko on tilapäisesti loppu nettivarastostamme, mutta odotamme tuotetta toimittajaltamme. Meillä ei ole tiedossa tarkkaa toimitusaikaa, mutta toimitusaika on normaalisti 5-10 arkipäivää.

1.789,00 EUR Aikaisempi hinta:

Sandisk Muistikortti Secure Digital 64GB Extreme Pro V30 UHS-1 U3 SDXC 95MB/s

45,00 Eur

Älä unohda muistikorttia! Ei toimiteta kamerapaketin mukana.
Sandisk Muistikortti Secure Digital 64GB Extreme Pro V30 UHS-1 U3 SDXC 95MB/s

Monipuolinen täyden koon kamera kallistettavalla näytöllä

6D Mark II-kamerassa yhdistyy monien eri EOS-mallien ominaisuudet ja toiminnot tehden siitä todella monipuolisen järjestelmäkameran sekä kehittyneille harrastajille että ammattilaisvalokuvaajille jotka asettavat kuvanlaadulle ja joustavuudelle korkeat vaatimukset. Sisäinen GPS, säätiiviste, kallistettava kosketusnäyttö ja WiFi/NFC ovat joitain Canon 6D Mark II-kameran ominaisuuksista jotka tekevät siitä niin monipuolisen.

Edut:

 • 26,2 mp täyden koon kuvakenno
 • ISO 40'000
 • 45 ristikkäistä AF-pistettä
 • Kallistettava kosketusnäyttö
 • Dual Pixel CMOS AF
 • Digital IS videolla
 • GPS, Wifi, Bluetooth ja NFC

26,2 Mp täyden koon kenno

Canon 6D Mark II -kameran täyden koon 24x36mm kennossa on CMOS-tekniikkaa. Suuri kenno ottaa vastaan reilusti valoa ja tuottaa siksi selkeitä ja puhtaita kuvia myös heikossa valaistuksessa. Täyden koon kenno tarjoaa korkeaa dynamiikkaa ja mahdollisuuden todella lyhyeen syväterävyyteen, täydellinen ominaisuus sekä maisema- että muotokuvaajalle.

ISO 40'000

Canon 6D Mark II mahdollistaa kuvaamisen huonossakin valaistuksessa. Herkkyys kiipeää jopa ISO 40'000 saakka ja sitä voidaan laajentaa arvoon 102400 jos tilanne sitä vaatii. Yhdessä Canonin Flicker Detection-järjestelmän kanssa 6D Mark II sopii myös erinomaisesti käytettäväksi loisteputkivalaistuksessa ja muissa tilanteissa joissa on käytössä hankala tekovalo.

45 ristikkäistä AF-pistettä

45 ristikkäistä AF-pistettä nostavat 6D Mark II -kameran kauas edeltäjistään. Pääset seuraamaan liikkuvia kohteita kuten lapsia, pyöräilijöitä tai eläimiä. Yhdistettynä 6,5 kuvan sekuntivauhdin sarjakuvaukseen selviää kamera kevyistä urheilutapahtumistakin. Kaksoisristikkäistyyppinen tarkennuspiste keskellä tarkentaa terävästi jopa kuunvalossa (–3 EV), joten voit olla varma, että kuvistasi tulee aina teräviä. Herkkyyden ansiosta automaattitarkennus (jopa 27 tarkennuspistettä) aukon arvolla f/8 esimerkiksi käytettäessä superteleobjektiiveja ja telelisäkkeitä.

Kallistettava kosketusnäyttö

EOS 6D Mark II on Canonin ensimmäinen digitaalinen EOS täysikokoisella kennolla jossa on kallistettava näyttö. Näyttö taitetaan sivulle, joten voit kuvata helposti matalalta ja korkealta sekä edestä päin. Saat kuviisi jänniä kulmia kun käytät näyttöä Live Viewin aikana. Kosketusnäytön avulla säädät tarkennuspisteen painamalla näyttöä, ja voit sen avulla myös navigoida valikoissa.

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF-tekniikka tarjoaa todella hyvän automaattitarkennuksen kun käytät näyttöä. Kun käytät kameran kanssa objektiiveja jotka on varustettu Canonin STM- tai Nano USM-tekniikalla, tarkennuksesta tulee pehmeä, tarkka ja taipuisa videokuvauksen aikana. Kallistettava näyttö yhdessä Canon Dual Pixel CMOS AF-tekniikan kanssa antaa sinulle mahdollisuuden terävyyden asetukseen sinne mihin haluat kuvauksen aikana - täydellinen ominaisuus kun et pääse käsiksi manuaalisen terävyydensäädön Follow Focus-järjestelmään. DualPixel CMOS AF tarjoaa myös mahdollisuuden toimintoihin Face Detection ja Servo AF Live Viewin aikana.

Digital IS videolla

Canon 6D Mark II -kamerassa on digitaalinen kuvanvakaus videokuvaukseen, joka helpottaa käsivaralla kuvausta tai kun käytät kompaktia rigiä ilman steadicam-järjestelmää.

GPS, WiFi, Bluetooth ja NFC

EOS 6D Mark II on täynnä langattomia liitäntöjä jotka helpottavat työskentelyä ja auttavat kuvaajaa. Sisäinen GPS pitää kirjaa kuviesi ja videoidesi kuvauspaikoista, erinomaista matkalla kuvatessa ja korvaamatonta reportaasi- ja uutiskuvaajille. GPS huolehtii myös kameran päivämäärän ja kellonajan olevan oikeat ja jos käytät useita 6D Mark II-kameroita on niiden ajat synkronisoitu.

WiFin avulla voit etäohjata kameraasi älypuhelimen kautta käyttämällä sovellusta ja voit myös nähdä Live View-kuvan puhelimen näytöllä. Jos kallistettava näyttö ei riitä asettamaan kameraa tarpeeksi erilaisiin asentoihin, auttaa WiFi-liitäntä ja etäohjaus sinua tavoitteissasi. Sovelluksen avulla pääset myös käsiksi kameran kuva-asetuksiin ja siirtää kuvia suoraan kamerasta puhelimeen jakaaksesi ne sosiaaliseen mediaan. Jos puhelimessasi on NFC, on sen langaton liittäminen kameraan superhelppoa.

Myyntipakettiin kuuluu:

 • Canon 6D Mark II
 • Runkotulppa R-F-3
 • Silmäsuppilo EB
 • Kamerahihna
 • Akku LP-E6N
 • Akun laturi LC-E6E
 • Käyttöohjekirja

CPS-Jäsen

CPS:n valokuvajäsenyys edellyttää vähintään kahden jäsenyyteen oikeuttavan rungon ja kolmen jäsenyyteen oikeuttavan objektiivin omistamista. Tarkastele jäsenyyteen oikeuttavia laitteita jäsenyystason mukaan napsauttamalla "Tarkastele jäsenyyteen oikeuttavia tuotteita".

Lue lisää täältä.

Vaihtoehtoja
Ominaisuudet
Resoluutio:
26,2 MP
Kuvakennon koko:
24 x 36 mm
Kennotyyppi:
CMOS ja Dual Pixel AF
LCD-näytön koko:
3,02 1040k dot, tft
Sisäinen videotallennusmuoto:
MPEG 4 AVC / H.264
Sisäinen videomuoto:
1920 x 1080 (59.94, 50, 29.97, 25, 23.976 fps), 4k30P Timelapse
Ulkoinen videomuoto:
Sarjakuvausnopeus:
6,5 fps
Polttovälikerroin:
x1
Tarkennuspisteitä:
45 ristikkäistä (27kpl f/8, kesk.tuplaristi f/2,8 & f/5,6)
Suljinajat:
30 - 1/4000
Salamatäsmäys:
1/180
Valonmittausalueet:
7560-pixels RGB+IR, 63 segment (9x7)
Valonmittaustavat:
Evaluative (linked to AF), Partial, Spot, Center Weighted
Valoherkkyys (ISO):
100-40000 (L;50, H1; 51200, H2; 102400) Film; 100-25600
Muistikortin tyyppi:
1x SD/SDHC/SDXC
Wifi/BT/NFC:
Kyllä 2,4gHz 802.11b,g,n. / Kyllä BT 4.1 / Kyllä
Suomenkielinen valikko:
Kyllä
Tiedostomuodot:
JPEG, RAW (S; 6,4mp M; 14,6mp L; 26mp), MP4 video / MOV Timelapse
Takuu:
1 vuosi
Koko:
114 x 110,5 x 74,8 mm
Paino:
765g sis. akun ja muistikortin

Mitä mieltä olet? Anna arvosana!Kirjoita lyhyt arvostelu. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.

Keskimääräinen arvosana: 5,0

Arvosteluiden määrä: 2 kpl


Kielteisten/positiivisten arvostelujen jakauma

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)