Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle

Aquapac Vesitiivis kamerakotelo - Mirrorless System

Aquapac Vesitiivis kamerakotelo - Mirrorless System on loppunut nettivarastostamme. Tilaamme tuotteen valmistajalta saatuamme tilauksesi. Ota yhteyttä jos haluat tarkempia tietoja toimitusajasta.

95,00 EUR Aikaisempi hinta:

Vesitiivis kotelo peilittömälle järjestelmäkameralle

Vesitiiviin kotelon avulla voit käyttää peilitöntä järjestelmäkameraasi vakio-objektiivin kanssa rankemmissakin olosuhteissa ja jopa jonkin matkaa vedenpinnan alapuolella.

Edut:

  • Mukautettu peilittömille järjestelmäkameroille
  • Tekee kamerastasi vesitiiviin
  • Täydellinen kajakki- ja kanoottiretkille, purjehdukseen ja snorklaukseen
  • Suojaa myös pölyltä, mudalta ja muulta lialta
  • Pääset käsiksi kameran säätölaitteisiin suojuksen läpi
     

Uusia mahdollisuuksia

Vesiitivis kotelo tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia kuvaukseen. Kameran voi ottaa mukaan melonta- ja purjehdusretkille tai snorklaamaan, ja sillä voi kotelon avulla kuvata jopa 10 metrin syvyydessä. Kotelo sopii myös pölyisiin, mutaisiin ja märkiin olosuhteisiin, kuten vesiputouksien kuvaamiseen läheltä. Kannattaa pitää mukana mikrokuituliinaa etulinssin puhdistukseen, jotta kuvanlaatu ei pääse kärsimään.

Helppokäyttöinen

Kotelossa on kova akryylilinssi, ja se on muotoiltu erityisesti järjestelmäkameroiden kanssa käytettäväksi, kun objektiivi pistää ulos kamerasta. Linssiä ja suuaukon lukkoa lukuunottamatta kotelo on pehmeä, ja pystyt säätelemään kameran hallintalaitteita läpinäkyvän muovin läpi.

Pidä suuaukko puhtaana

Puhdista kotelon suuaukko ennen sulkemista, jottei lika pääse aiheuttamaan vuotoa. Tarkista vesitiiviys ennen kuin käytät koteloa. Kotelolla on viiden vuoden takuu, joka kattaa ainoastaan kamerakotelon, ei itse kameraa. Kotelon mukana toimitetaan Silica Gel-rakeita, jotka imevät mahdollista käytön aikana kehittyvää kosteutta.

Mitä mieltä olet? Anna arvosana!Kirjoita lyhyt arvostelu. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)