Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle

Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR+ telemuunnin XF 1.4X TC WR

Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + telemuunnin XF 1.4X TC WR on loppunut nettivarastostamme. Tilaamme tuotteen valmistajalta saatuamme tilauksesi. Ota yhteyttä jos haluat tarkempia tietoja toimitusajasta.

1.735,00 EUR Aikaisempi hinta:

Sääsuojattu zoom-objektiivi kaikkiin tilanteisiin

Tämä sääsuojattu objektiivi on varustettu Fujifilmin kuvanvakautuksella. Sen polttoväli on 50-140 mm ja suurin valotusaukko 2,8. Veden lisäksi se suojaa sekä pölyltä että alhaisilta lämpötiloilta. Objektiivi on varustettu kolmois-lineaarimoottorilla, joka yhdessä kuvanvakautuksen kanssa varmistaa ettet koskaan missaa kuvausmahdollisuutta. Objektiivi on täydellinen valinta muotokuvaukseen ja snapshots-kuvaukseen, ja se on ihanteellinen myös kun haluat vangita todella nopeasti liikkuvia kohteita kuvaan tai kun ylipäätään kuvaat luontoa.

Fujifilm Telemuunnin XF 1.4X TC WR

Telemuunnin asennetaan kamerarungon ja optiikan väliin ja se pidentää polttoväliä 1,4-kertaisesti. Optinen rakenne koostuu seitsemästä linssielementistä kolmessa ryhmässä ja säilyttää objektiivin suorityskyvyn. Myös objektiivin automaattitarkennuksen nopeus pysyy muuttumattomana koska X-sarja käyttää omaa kuvakennoansa automaattitarkennukseen. Telemuunnin pienentää objektiivin suurinta valotusaukkoa yhdellä aukkoaskeleella. Fujifilm TX 1.4 TC WR on sääsuojattu sopiakseen yhteen Fujifilmin sääsuojattujen objektiivien kanssa.

Ominaisuudet
Yhteensopivuus (kenno):
Fuji X
Polttoväli:
50-140 mm
Valovoima:
f/2,8
Pienin aukko:
f/22
Himmenninlehtiä:
7
Suodinhalkaisija:
72 mm
Lähin tarkennusetäisyys:
100 cm
Kuvanvakautus:
Kyllä
Takuu:
2 vuotta
Koko:
82,9 x 175,9 mm
Paino:
995 g
---
Polttoväli:
1.4x
Rakenne (linssejä/ryhmiä):
7/3
Takuu:
2 vuotta
Koko:
58 x 15 mm
Paino:
130 g
  • Giotto Puhdistussarja
    Giotto Puhdistussarja
    22,00 Eur

Mitä mieltä olet? Anna arvosana!Kirjoita lyhyt arvostelu. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)