Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle
Fynd

Sigma 18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM Contemporary - Canon

Sigma 18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM Contemporary - Canon on tilapäisesti loppunut nettivarastostamme ja odotamme tuotetta tavarantoimittajaltamme. Normaalisti toimitus tapahtuu kahden viikon sisällä, mutta joissakin tapauksissa se voi kestää kauemmin. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoa tilauksestasi.

395,00 EUR Aikaisempi hinta:

Green Clean Linssin puhdistus Wet & Dry 10-pakkaus

10,00 Eur

Pidä linssit, suotimet ja silmälasit puhtaina. Tehokas puhdistus sekä kuivalla että märällä puhdistusliinalla. Välttämätön tarvike kaikissa kameralaukuissa.
Green Clean Linssin puhdistus Wet & Dry 10-pakkaus

Laaja zoom-alue pienessä koossa

Monet zoom-objektiivit vaativat vahvistusta eri lisätoiminnoilta voidakseen vastata valokuvaajan kaikkia odotuksia. Tämä objektiivi on Sigman vastaus monipuolisuuden ja optisen suorituskyvyn vaatimuksen tarpeisiin. Comtemporary-sarja hyödyntää uusinta tekniikkaa, joka mahdollistaa korkean suorituskyvyn ja erilaisissa kuvaustilanteissa vaadittavan pienen koon.

Edut:

 • 16,6 x zoom
 • Hyper Sonic Motor
 • Makro

Sigma 18-300mm f/3,5-6,3 DC HSM OS Macro selviä monesta kuvaustilanteesta. Laajakulma sopii esim. siätilojen ja maisemien kuvauksiin kun taas teleasennot toimivat esim. luonto- ja muotokuvauksissa. Laajan zoomalueen ansiosta et joudu vaihtamaaan objektiivia kovin usein. Makrotila toimii suhteessa 1:3.

Polttovälin optimoimiseksi on objektiiviin valittu kaikkein sopivimmat lasit. Tuotat fantastista kuvanlaatua koko zoomin alueella, aina laajakulmasta makroon. Objektiivi tasoittaa vääristymiä erittäin hyvin, erityisesti laajakulma-asetusten ollessa käytössä.

Objektiivissa on FLD- ja SLD-linssejä sekä Super Multi-Layer Coating-pinnoite, jotka pitävät vääristymät vähäisinä. Tästä johtuen kuvistasi tulee tarkkoja ja suurikontrastisia myös vastavalossa.

Mukana toimitetaan:

 • Objektiivin etu- ja takasuojus
 • Vastavalosuoja

Mukana toimitetaan:

 • Objektiivin etu- ja takasuojus
 • Vastavalosuoja
Vaihtoehtoja
Ominaisuudet
Yhteensopiva (kenno):
APS-C
Polttoväli:
18-300 mm
Valovoima:
f/3,5-6,3
Aukon suuruus:
f/3,5-22
Himmenninlehtiä:
7 (pyöristettyä)
Suodatinhalkaisija:
72 mm
Lyhin tarkkuusetäisyys:
39 cm
Kuvanvakaaja:
Kyllä
Takuu:
5 vuotta
Koko:
79 x 101,5 mm
Paino:
585 g
 • Giotto Puhdistussarja
  Giotto Puhdistussarja
  22,00 Eur

Mitä mieltä olet? Anna arvosana!Kirjoita lyhyt arvostelu. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.

Keskimääräinen arvosana: 4,0

Arvosteluiden määrä: 2 kpl


Kielteisten/positiivisten arvostelujen jakauma

 • 2017-12-13

  Perfekt objektiv, bättre skära en kitobjektivet och fungerar i alla situationer när du bara vill ha med ett objektiv.

 • 2016-09-20

  Ett mycket bra allroundobjektiv. Det har ersatt två av mina tidigare objektiv. Den följer alltid med mig i jobbet, kör lastbil. Man kan snabbt zooma in djurliv på avstånd eller situationer med vidvinkel.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)