Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle

Sony UWP-D11/K33 kameravastaanotin+ nappimikrofoni + taskulähetin

Sony UWP-D11/K33 kameravastaanotin + nappimikrofoni + taskulähetin voidaan toimittaa heti nettivarastostamme. Toimitusaika 2-4 arkipäivää rahtitavasta riippuen.

665,00 EUR Aikaisempi hinta:

Langaton lisävarustepaketti
UWP-D11 -pakettiin kuuluu kompakti vastaanotin, belt-pack ja ympäröivä Sony-nappimikrofoni. Järjestelmällä on leveä taajuuskate jopa 72 MHz nauhanleveydellä, suuri kanavatarjonta ja mahdollisuus valita neljän paketin välillä. Tärkeä osa pakettia on vastaanottimen "true diversity", joka takaa täyden signaalivoiman myös kun mikrofonin ja vastaanottimen välillä on paljon välimatkaa.

Suuret näytöt ja pienet vastaanottimet, jotka sopivat useimpiin videokameroihin ja järjestelmäkameroihin, automaattinen kanavanasennus, kuulokeliitäntä ja virtalähteen USB-liitäntä ovat vain joitakin syitä siihen miksi järjestelmät ovat niin suosittuja. UWP-D-sarja tarjoaa kaikille ENG / EFP-tuotteille erinomaista suorituskykyä.

Mitä mieltä olet? Anna arvosana!Kirjoita lyhyt arvostelu. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@scandinavianphoto.fi jos sinulla on kysyttävää tuotteesta.

Keskimääräinen arvosana: 5,0

Arvosteluiden määrä: 4 kpl


Kielteisten/positiivisten arvostelujen jakauma

 • 2015-10-07

  Jag är jättenöjd ) Använder det med min Sony A7 och tror inte det går att hitta bättre kombination av bild och ljud.

 • 2015-03-22

  Mycket enkelt att använda och ställa in systemet. Allt sköter sig automatiskt och man kan fokusera på jobbet utan en massa tekniska kunskaper.

 • 2014-11-14

  Mycket stabil kommunikation mellan mikrofonen och kameran även vid långa avstånd.

 • 2014-10-29

  Bra ljud. Ännu bättre med DPA 4060 myggan!!!

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)