Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Tulostin PIXMA Pro 100S

Canon Tulostin PIXMA Pro 100S

Artikkeli: 1017510
435 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

Tulostin PIXMA Pro 100S
Bläckpaket samtliga 8 färger till PIXMA PRO-100
Valokuvapaperi A4 Satin Professional 300 gr
577 EUR
Tulostin PIXMA Pro 100S
Kopiopaperia A4 500 arkkia
Bläckpatron cyan 13 ml CLI-42C
454 EUR
Pilvipalveluja tukeva, ammattilaistasoinen 8 musteen tulostin
Pilvipalveluja tukeva, ammattilaistasoinen 8 musteen A3+-tulostin – sopii erityisen hyvin valokuvaharrastajille. Saat sävykkäitä ja kiiltäväpintaisia väri- ja mustavalkokuvia. Se tulostaa reunuksettoman 10 x 15 cm:n valokuvan vain 34 sekunnissa ja reunuksellisen A3+-kokoisen tulosteen noin 90 sekunnissa. Tulostimessa on WiFi- ja pilviliitäntä, joiden avulla integroit helposti ammattilaisten käyttämiin muokkausohjelmiin.

Canonin Print Studio Pro -laajennus tekee tulostusasetusten määrittämisestä helppoa. Adobe Photoshop- ja Lightroom-tuen ansiosta tulostus on mahdollista suoraan työympäristöstä.

Laitteessa on tuki laajalle valikoimalle Canonin sekä Hahnemühlen ja Cansonin kaltaisten erikoispaperinvalmistajien papereita.

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.