Epson Surecolor SC-P20000
Artikkeli: 1025922

Epson Surecolor SC-P20000

Surecolor SC-P20000

Verkkokauppa
Tilattu toimittajalta sinulle. Toimitus 22-26 päivän sisällä
Helsingin myymälä:
  • Laadukas ja helppokäyttöinen suurikokotulostin
  • Suunniteltu esim. Valokuvalaboratorioille, valokuvaajille tai painolaitoksille
  • Sopii erinomaisesti valokuviin, liikemateriaaliin ja kyltteihin ja tuottaa erinomaisia tuloksia
11 990 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Korkealaatuinen ja helppokäyttöinen suurkokotulostin

Surecolor SC-P20000 on ammattitason suurkokotulostin valokuvalaboratorioita, valokuvaajia, painattamoja ja muita yrityksiä varten, jotka tarvitsevat tulostinta, joka voi tuottaa erityyppisiä korkealaatuisia tulosteita. Tulostin sopii täydellisesti valokuville, kaupan materiaaleille ja kylteille, ja tuottaa upeita tuloksia, myös matalemmilla laaduilla PrecisionCore MicroTFP-kirjoitinpäiden ansiosta.Epsonin värikalibrointityökalu antaa sinun käsitellä helposti tulostimen värintoistoa, mikä varmistaa tulostuslaadun, ilman kalliiden tarvikkeiden tarvetta. UltraChrome Pro 10-värimustevalikoimalla saat upean värintoiston niin mustavalkoisena kuin värillisenä tulosteena.

Tulostustietoa

Tulostuskoko: A0, A1, A2, A2+, A2++, A3+, A3++, A3, A4, B0, B1, B2, B3, B4, 17 " (43,2 cm), 24 " (61,0 cm), 36 " (91.4 cm), 44 " (111,8 cm), 64 " (162,6 cm)
Resoluutio: 2400 x 1200 dpi
Mustepatruunoiden määrä: 10 kpl (Photo Black, Matte Black, Cyan, Light Cyan, Yellow, Vivid Magenta, Vivid Light Magenta, Grey, Light Grey, Dark Grey)
Mustepisaran koko: 3,5 pl

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.