Epson Premium Luster Photo Paper A4, 250 arkkia
Artikkeli: 301146

Epson Premium Luster Photo Paper A4, 250 arkkia

Premium Luster -valokuvapaperi, A4

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Kauniit sävyt ja tarkat yksityiskohdat
  • Kiiltopinta tuottaa upean lopputuloksen
  • Soveltuu käytettäväksi kaikkien Epsonin musteiden kanssa
155 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Epson Premium Luster Photo Paper -valokuvapaperi sopii erinomaisesti digikuvaajille, ja se soveltuu käytettäväksi kaikkien Epsonin musteiden kanssa. Se tuottaa värikylläisiä tulosteita, joiden värisävyt toistuvat erinomaisesti korkean optisen tiheyden ansiosta. Ohut paksuus ja hartsipäällyste tekevät tulosteesta valokuvamaisen, ja kiiltopinta tuottaa lopputuloksen, jota ammattivalokuvaajat ovat perinteisesti suosineet. Kuten kaikki Epsonin innovatiiviset materiaalit, tämäkin paperi on suunniteltu tuottamaan teräviä yksityiskohtia ja suuren värikylläisyyden. Soveltuu erinomaisesti hää-, muoto- ja taidekuviin.

Ominaisuudet

  • Kauniit sävyt ja tarkat yksityiskohdat
  • Kiiltopinta tuottaa upean lopputuloksen
  • Soveltuu käytettäväksi kaikkien Epsonin musteiden kanssa

Toimitukseen sisältyy

  • Epson Premium Luster Photo Paper A4, 250 arkkia
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.