Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

S1 - Grip

Shoulderpod S1 - Grip

Artikkeli: 1024607
  • Käytä puhelimen telineenä
  • Toimii älypuhelimen pöytäjalustana
  • Tarjoaa enemmän hallittua kädessä pidettävää kuvausta älypuhelimellasi
28 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

S1 - Grip
Yksijalkainen jalusta A38TBS2 alumiini 4-osainen
Videojalustakit Travel Aero A1883FS2C
451 EUR
S1 - Grip
Videostativkit TSL08AS2P Slim
Nappimikrofoni SmartLav+
224 EUR

Shoulderpod S1 - Grip

Shoulderpod S1 Smartphone Grip on kolmen toiminnon pod muotoiltu sinulle joka kuvaat videoita älypuhelimellasi, olet journalisti tai matkustat paljon. Tämä on kätevä ja vakaa ratkaisu älypuhelimen pitelyyn. Tulet huomaamaan että videoistasi tulee paljon tasaisempia.

S1:a voidaan käyttää jämäkkänä jalustakiinnikkeenä, vankkana kahvana tai pelkkänä jalustana. S1 on joustava ja sopii melkein kaikille älypuhelimille. Älypuhelimien leveyden tulee olla välillä 48 ja 93 mm (kotelon kanssa tai ilman). Peukaloruuvin ja kumipäällysteisten tyynyjen ansiosta voit kiinnittää älypuhelimesi tiukasti ja kuvata rankoissakin olosuhteissa.

Varustettu 1/4"-kierteellä.

Mukana toimitetaan rannehihna.

HUOM!
Kuvan puhelin ei kuulu toimitukseen.

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.