Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Laukku Video Rig 24 Pacific Slate

Think Tank Laukku Video Rig 24 Pacific Slate

Artikkeli: 1025777
529 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

Laukku Video Rig 24 Pacific Slate
SD Pixel Pocket Rocket muistikortti laukku
Red Whips 12-pack
559 EUR
Laukku Video Rig 24 Pacific Slate
Laukku Cable Managment 10 V2.0
Battery Holder AA - 8 AA-paristolle
553 EUR

Kuljeta kalustosi täysin asennettuna

Think Tankin videolaukut on tehty pienentämään kokonaispainoa kuljetuksen yhteydessä samalla kun se kasvattaa kapasiteettia ja antaa sekä toiminnallisuutta että kätevyyttä.

Video Rig 24 rullalaukkuun mahtuu kokonaan tai puoliksi asennettu kamerarigi, jotta olet aina valmis kun tarvitaan. Laukku on iskunkestävä vahvennetuilla sivuseinillä, joten kameravarustuksesi on suojattu matkan ja kuljetuksen aikana. Laukun koko on sovitettu useimpien lentoyhtiöiden kokovaatimuksiin, mutta varmista lentoyhtiösi kanssa rajoitukset ennen matkaa. Erityissuunnitellun sisustuksen ansiosta saat maksimaalisesti tilaa laukussa; laukkuun mahtuu videokamera kuten Sony FS700, FS5, FS7, F5 tai F55, Red Epic/Scarlet, Black Magic Cinema Camera, Ursa, Ursa Mini, Aja Cion, monet ENG-kamerat ja Canon C-sarjan kamerat.

Kapasiteetti:

Täysin asennettu kamerarigi maks. 61 cm sisältäen videokameran asennetulla objektiivilla, ja esimerkiksi monitori, etsin, 4K-tallennin, äänentallennin, liukukisko, followfocus, mattebox, olkarigi, yläkahva, shotgun-mikrofoni ja vastapaino sekä muita tarvikkeita ja maks. 17" kannettava tietokone.

Tässä näet Think Tank rullalaukkujen koot ja vertailu

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.