Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.
-50%

Laukku Video Rig 18 Pacific Slate

Think Tank Laukku Video Rig 18 Pacific Slate

Artikkeli: 1025776
249 EUR495 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

Laukku Video Rig 18 Pacific Slate
SD Pixel Pocket Rocket muistikortti laukku
Red Whips 12-pack
279 EUR525 EUR
Laukku Video Rig 18 Pacific Slate
Laukku Cable Managment 10 V2.0
Battery Holder AA - 8 AA-paristolle
273 EUR519 EUR

Kuljeta kalustosi täysin asennettuna

Think Tankin videolaukut on tehty pienenntämään kokonaispainoa kuljetuksen yhteydessä samalla kun se kasvattaa kapasiteettia ja antaa sekä toiminnallisuutta että kätevyyttä.

Rullilla varustettu Video Rig 18-laukkuun mahtuu kokonaan tai puoliksi asennettu kamerarigi, jotta olet aina valmis, kun sinua ja kalustoasi tarvitaan. Laukku on iskunkestävä vahvennetuilla sivuseinillä, joten kameravarustuksesi on suojattu matkan ja kuljetuksen aikana. Laukun koko on sovitettu useimpien lentoyhtiöiden kokovaatimuksiin, mutta varmista lentoyhtiösi kanssa rajoitukset ennen matkaa.

Erityissuunnitellun sisustuksen ansiosta saat maksimaalisesti tilaa laukussa; laukkuun mahtuu videokamera kuten Sony FS700, FS5, FS7, F5 tai F55, Red Epic/Scarlet, Black Magic Cinema Camera, Ursa, Ursa Mini, Aja Cion, monet ENG-kamerat ja Canon C-sarjan kamerat.

Kapasiteetti

Täysin asennettu kamerarigi max 18" / 45,7 cm sisältävä videokamera asennetulla objektiivilla, ja esimerkiksi monitori, etsin, 4K-tallennin, äänentallennin, liukukisko, followfocus, mattebox, olkarigi, yläkahva, shotgun-mikrofoni ja vastapaino sekä muita tarvikkeita ja max. 15" kannettava tietokone.

 

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.