Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.
-22%

Laukku Video Rig 18 Pacific Slate

Think Tank Laukku Video Rig 18 Pacific Slate

Artikkeli: 1025776
385 EUR495 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Kuljeta kalustosi täysin asennettuna

Think Tankin videolaukut on tehty pienenntämään kokonaispainoa kuljetuksen yhteydessä samalla kun se kasvattaa kapasiteettia ja antaa sekä toiminnallisuutta että kätevyyttä.

Rullilla varustettu Video Rig 18-laukkuun mahtuu kokonaan tai puoliksi asennettu kamerarigi, jotta olet aina valmis, kun sinua ja kalustoasi tarvitaan. Laukku on iskunkestävä vahvennetuilla sivuseinillä, joten kameravarustuksesi on suojattu matkan ja kuljetuksen aikana. Laukun koko on sovitettu useimpien lentoyhtiöiden kokovaatimuksiin, mutta varmista lentoyhtiösi kanssa rajoitukset ennen matkaa.

Erityissuunnitellun sisustuksen ansiosta saat maksimaalisesti tilaa laukussa; laukkuun mahtuu videokamera kuten Sony FS700, FS5, FS7, F5 tai F55, Red Epic/Scarlet, Black Magic Cinema Camera, Ursa, Ursa Mini, Aja Cion, monet ENG-kamerat ja Canon C-sarjan kamerat.

Kapasiteetti

Täysin asennettu kamerarigi max 18" / 45,7 cm sisältävä videokamera asennetulla objektiivilla, ja esimerkiksi monitori, etsin, 4K-tallennin, äänentallennin, liukukisko, followfocus, mattebox, olkarigi, yläkahva, shotgun-mikrofoni ja vastapaino sekä muita tarvikkeita ja max. 15" kannettava tietokone.

 

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.