Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Kamerareppu Perception Pro musta

Think Tank Kamerareppu Perception Pro musta

Artikkeli: 1012853
  • Pieni ja kevyt reppu
  • Paikka 15" kannettavalle tietokoneelle
  • Jalustan kiinnike
117 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

Kamerareppu Perception Pro musta
Red Whips 12-pack
Laukku DSLR Battery Holder 2
140 EUR
Kamerareppu Perception Pro musta
Laukku Cable Managment 30 V2.0
Battery Holder AA - 8 AA-paristolle
148 EUR

Ammattimainen kameralaukku kompaktille järjestelmäkameralle
Perception-kameralaukku on sekä pienikokoinen että kevyt. Se sopii erinomaisesti sinulle, jolla on kompakti järjestelmäkamera ja haluat toimia joustavasti kuvatessasi matkoilla tai kaupungissa. Repussa kameravarustuksesi säilyy turvallisesti ja varmasti. Lisäksi siinä on tasku kannettavalle tietokoneelle ja tabletille sekä lisätilaa takille, ruoalle, vesipullolle tai muille kentällä tarvittaville tavaroille.

Kapasiteetti:
Tilaa yhdelle kompaktille järjestelmäkameralle tai pienemmälle järjestelmäkameralle jossa pieni tai keskisuuri zoom-objektiivi asennettuna sekä 4-5 lisäobjektiiville. Lisäksi on tilaa 15'' kannettavalle tietokoneelle ja 10'' tabletille. Vaihtoehtoisesti saat reppuun mahtumaan suuren GoPro-setin.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.