Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro HSM Contemporary /Pentax

Sigma 18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro HSM Contemporary /Pentax

Artikkeli: 1014323
 • Täydellinen matkaobjektiivi, jossa on laaja zoomi-alue.
 • Nopea automaattitarkennus ja hyvä tarkennusetäisyys
 • Kuvanvakautus (Nikon, Canon ja Sigma)
409 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro HSM Contemporary /Pentax
NiSi Pyöröpolarisaatiosuodatin C-PL HUC Pro Nano
UV-filter L395 SMC 72 mm
576 EUR
18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro HSM Contemporary /Pentax
Suodatin WR Protector 72 mm
Filter WR Polarisation cirkulärt 72 mm
617 EUR

Laaja zoom-alue pienessä koossa

Monet zoom-objektiivit vaativat vahvistusta eri lisätoiminnoilta voidakseen vastata valokuvaajan kaikkia odotuksia. Tämä objektiivi on Sigman vastaus monipuolisuuden ja optisen suorituskyvyn vaatimuksen tarpeisiin. Comtemporary-sarja hyödyntää uusinta tekniikkaa, joka mahdollistaa korkean suorituskyvyn ja erilaisissa kuvaustilanteissa vaadittavan pienen koon.

Edut:

 • 16,6 x zoom
 • Hyper Sonic Motor
 • Makro

Sigma 18-300mm f/3,5-6,3 DC HSM OS Macro selviä monesta kuvaustilanteesta. Laajakulma sopii esim. siätilojen ja maisemien kuvauksiin kun taas teleasennot toimivat esim. luonto- ja muotokuvauksissa. Laajan zoomalueen ansiosta et joudu vaihtamaaan objektiivia kovin usein. Makrotila toimii suhteessa 1:3.


Polttovälin optimoimiseksi on objektiiviin valittu kaikkein sopivimmat lasit. Tuotat fantastista kuvanlaatua koko zoomin alueella, aina laajakulmasta makroon. Objektiivi tasoittaa vääristymiä erittäin hyvin, erityisesti laajakulma-asetusten ollessa käytössä.

Objektiivissa on FLD- ja SLD-linssejä sekä Super Multi-Layer Coating-pinnoite, jotka pitävät vääristymät vähäisinä. Tästä johtuen kuvistasi tulee tarkkoja ja suurikontrastisia myös vastavalossa.

Mukana toimitetaan:

 • Objektiivin etu- ja takasuojus
 • Vastavalosuoja

Mukana toimitetaan:

 • Objektiivin etu- ja takasuojus
 • Vastavalosuoja

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.