Samyang 35mm T1.3 ED Cine UMC Fuji X-sarjan kameroille
Samyang 35mm T1.3 ED Cine UMC Fuji X-sarjan kameroille
Samyang 35mm T1.3 ED Cine UMC Fuji X-sarjan kameroille
Samyang 35mm T1.3 ED Cine UMC Fuji X-sarjan kameroille
Artikkeli: 1028248

Samyang 35mm T1.3 ED Cine UMC Fuji X-sarjan kameroille

35mm T1.3 ED Cine UMC Fuji X-sarjan kameroille

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
405 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Valovoimainen video-objektiivi peilittömille kameroille

Tämä objektiivi on muotoiltu peilittömille APS-C-kennon peilittömille kameroille ja se antaa monipuolisen polttovälin, joka sopii täydellisesti arkikuviin, maisemiin, street-kuviin ja muotokuviin. Saat valovoimaisen objektiivin, jossa on suuri T1,3 himmennin, jonka ansiosta voit käyttää lyhyitä suljinaikoja saaden samalla tyylikkään bokehin.

  • Valovoimainen objektiivi suurella T1,3 himmentimellä
  • Kaksi asfääristä linssiä Ultra Multi Coating (UMC)
  • Kehitetty follow focus-järjestelmällä videokuvaaamiseen
  • Kompakti ja kevyt
  • Pyöristetty 9-lehtinen himmennin

Videotoiminnot

Objektiivi on kehitetty erityisesti follow focus-järjestelmällä videokuvaaamiseen ja se on varustettu hiljaisilla ja pehmeillä himmenninhammasrattailla. Helpottaakseen tarkennus- ja himmenninarvojen luentaa on skaala-askeleet ja T-numerot merkitty objektiivin molemmille puolille.

Korkea optinen laatu

Jotta korkea kontrasti ja todellisuuden mukainen värintoisto varmistetaan, on kaikki linssielementit käsitelty usealla kerroksella Samyangin UMC-antiheijastuskäsittelyllä.Kaksi linsseistä on asfäärisiä, mikä minimoi vääristymää ja tarpeettomia valohajontoja samalla kun saat korkean resoluution reunoja myöten.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.