PrompterPeople Ultralight iPad teleprompter
PrompterPeople Ultralight iPad teleprompter
PrompterPeople Ultralight iPad teleprompter
PrompterPeople Ultralight iPad teleprompter
PrompterPeople Ultralight iPad teleprompter
PrompterPeople Ultralight iPad teleprompter
Artikkeli: 313814

PrompterPeople Ultralight iPad teleprompter

Ultralight iPad teleprompter

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Helppo asentaa ja aloittaa käyttö
  • Toimii DSLR-kameroiden sekä pienempien videokameroiden kanssa
  • Hyvä luettavuus noin 3 metrin etäisyydellä
635 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Ultralight iPad Prompter on teleprompteri, joka käyttää iPadia monitorina. Teleprompteri asennetaan videokameran objektiivin eteen, jolloin teksti näkyy iPadin kautta henkilölle, joka seisoo kameran edessä. Tällöin henkilö näkee helposti tekstin samaan aikaan kuin hän katsoo suoraan kameraan. Korkealaatuinen beambreaker-lasi alentaa f-stoppia yhdellä askeleella. iPadin avulla prompteri on vihdoin täysin vapaa kaapeleista ja johdoista. iPad ei sisälly myyntipakettiin, mutta voit hankkia sen meiltä erikseen.

Päästä prompteri vapaaksi!

Tämä prompteri asennusosineen Apple iPadille on erinomainen teleprompteri esimerkiksi ENG/EFP-sovelluksille, mutta myös pienempiin studiotilanteisiin. Ei kaapeleita virralle tai tekstille. Ja iPadin 9,7" upean näytön (ei sisälly) avulla saadaan kirkas kuva tekstillä, joka voidaan lukea helposti vielä noin 3 metrin etäisyydeltä. Prompterin pääosa on 11" ja se sisältää 40/60 sirpalepeilin valolähteellä, asennusosat prompterin ja jalustan välillä sekä pidikkeen iPadille.

Lataa koneelle ohjelma Apple storesta ja muuta iPad yhdistetyksi näytöksi ja tekstigeneraattoriksi. Jos sinulla on toinen iPad, iPod Touch tai iPhone, voidaan rullaavan tekstin nopeutta kontrolloida WiFin tai Bluetoothin kautta.
Lue lisää Apple Storesta.

Todellinen vallankumous ja sensaatio, joka helpottaa prompterin käyttöä.
Vastaava malli on myös saatavilla iPhonelle/iPod Touchille.

Huomioithan, että iPad tai iPhone eivät sisälly toimitukseen.

Toimitukseen sisältyy

  • PrompterPeople UltraLight iPad Teleprompter
  • Tarvikkeet
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.