Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Laukku CS-DV3R + QS-M3 Quick Slick sadesuoja

PortaBrace Laukku CS-DV3R + QS-M3 Quick Slick sadesuoja

Artikkeli: 315470
355 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

Laukku CS-DV3R + QS-M3 Quick Slick sadesuoja
SD Pixel Pocket Rocket muistikortti laukku
Red Whips 12-pack
383 EUR
Laukku CS-DV3R + QS-M3 Quick Slick sadesuoja
Laukku Cable Managment 10 V2.0
Muistikorttilaukku Pixel Pocket Rocket
395 EUR
Portabrace CD-DV3R + QS-MS Quick Slick sadesuoja
Reilu ja kestävä laukku suojaa kameravarustetitasi hyvällä tavalla. Laukun monen erin lokeron ansiosta on helppo järjestää varusteet sillä tavalla kun itse haluat. Pohjalevy on vahvistettu muovilla ja pehmustettu, joka tarjoaa ylimääräisen suojan vedelle, lialle ja rasvalle. Laukun pinta on myös helppo kuivata.

Myyntipaketti sisältää:
Portabrace CS-DV3R, QS-MS Quick Slick sadesuoja, pieni pehmustettu pussi, olkahihna, kortti valkotasapainon määritykseen.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.