Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Laukku Carry-On CO-PC

PortaBrace Laukku Carry-On CO-PC

Artikkeli: 552113
455 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

Laukku Carry-On CO-PC
Red Whips 12-pack
Laukku Cable Managment 10 V2.0
485 EUR
Laukku Carry-On CO-PC
SD Pixel Pocket Rocket muistikortti laukku
Laukku Cable Managment 30 V2.0
498 EUR
Portabrace Carry-On CO-PC
Carry-On on kompakti ja kevyt laukku joka suojaa kameraasi tyyny-järjestelmällänsä. Laukun värilliset läpät helpottavat tavaroiden järjestyksessä pitämistä. Mukavan olkahihnan, kahvojen ja käytännöllisen koonsa ansiosta tämä laukku on erinomainen markalle. Laukku on valmistettu 1000 denier cordura nylonista.

Tilavuus:
Sopii Canon XL-1S -malliin MA-100 XLR-sovitteella, akuilla ja langattomalla äänellä.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.