Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle

PHOTOBLOGI - valokuvausaiheinen blogi

Tältä sivulta löydät tuotetestejämme, tuote- ja valokuvausvinkkejä ja paljon inspiraatiota! Haluaisitko tietää lisää kamerastasi ja eri lisävarusteista? Täältä löydät paljon tietoa ja vastauksia. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia testattaviksi tuotteiksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@scandinavianphoto.fi.

Film: Effektfulla bilder med HDR

Naturen är ett perfekt ställe för att fota vackra bilder – med ljuset som sipprar genom skogen en tidig morgon eller en sen eftermiddag, kan det skapa otroligt fina färger och effekter i bilderna.

Vid natur- och landskapsfotografering kan du också använda dig av tekniken HDR - High Dynamic Range, för att fånga hela landskapet och ge en bättre balans mellan högdagrar och skuggor.

I denna video tipsar Johan om ett par tekniker, till dig som är nyfiken på att ta ännu bättre HDR-bilder ute i naturen, på produkter eller vid interiörfotografering.

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt utrustning och mjukvara för dina behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.se, 0770-771100 eller genom att besöka oss i någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö. Missa inte heller vår naturfotosida där du kan hitta mer inspiration och produkttips som hjälper dig att bli ännu bättre på att skapa häftiga bilder och videos. Lycka till!


  • Sony A7R II kamerarunko
    Sony A7R II kamerarunko
    2.289,00 Eur
  • Sony FE 16-35mm f/2,8 GM
    Sony FE 16-35mm f/2,8 GM
    2.695,00 Eur

Videot,


Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)