Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle

PHOTOBLOGI - valokuvausaiheinen blogi

Tältä sivulta löydät tuotetestejämme, tuote- ja valokuvausvinkkejä ja paljon inspiraatiota! Haluaisitko tietää lisää kamerastasi ja eri lisävarusteista? Täältä löydät paljon tietoa ja vastauksia. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia testattaviksi tuotteiksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@scandinavianphoto.fi.

Film: Tre smarta tillbehör för din bildredigering

Vår serie med bildredigering är nu inne på sin tredje del och i denna går vi igenom tre smarta tillbehör du kan ha nytta av vid din bildredigering!

En bra hårddisk för backup är en central del i alla typer av bildhantering och Lacies hårddiskar i serien "Rugged" är både slitstarka och smidiga att använda. Finns från storlekar från 500GB upp till 4TB.

LaCie Rugged Thunderbolt USB-C 3.1 2TB

Loupedeck Editing Console är ett intuitivt tillbehör från våra tillverkande grannar i Finland. Konsollen förlänger ditt tangentbord med smarta reglage och knappar för alla Lightrooms funktioner.

Loupedeck Photo Editing Console till Adobe Lightroom

En Wacom-ritplatta är inte bara ett kreativt tillbehör, det sparar även på dina muskler och leder genom att ta över muspekarens funktion och koppla ihop med den naturliga användningen av en penna.

Wacom Intuos Bluetooth Small

 

 Videot


Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)