Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle

PHOTOBLOGI - valokuvausaiheinen blogi

Tältä sivulta löydät tuotetestejämme, tuote- ja valokuvausvinkkejä ja paljon inspiraatiota! Haluaisitko tietää lisää kamerastasi ja eri lisävarusteista? Täältä löydät paljon tietoa ja vastauksia. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia testattaviksi tuotteiksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@scandinavianphoto.fi.

Tee hauska lomavlogi!

Tällä videolla tuoteosastomme helmi Catherine neuvoo hauskan lomavlogin tekemisessä ja antaa vinkkejä matkavloggaukseen sopivista kameroista ja muusta varustuksesta.

Matkustaminen ja uusien paikkojen löytäminen on mahtava tapa saada tuoretta inspiraatiota ja löytää uusia kuvauskohteita. Kuinka mieletöntä onkaan saada vangittua kaikki jännät ja ihanat lomalla koetut hetket kuviin, joita voi sitten myöhemmin katsella ja samalla kokea samat tunteet aina uudestaan. Riippumatta siitä onko suunnittelmissasi kaupunki-, aurinko- vai retkeilyloma, löydät meiltä reilusti vinkkejä tarkoituksiisi sopivasta varustuksesta. Löydät täältä tuotevinkkejä, inspiraatiota ja hyviä vinkkejä kameran kanssa matkaavalle!

Ota yhteyttä jos tarvitset apua varustuksen valinnassa. Saat meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteesta info@scandinavianphoto.fi tai puhelimitse numerosta 0800-77 35 35 (arkisin klo 8-17). Tutustu matkakuvaus-teemasivuumme tai vlogi-vinkkeihimme, molemmilta sivuilta löydät paljon inspiraatiota ja vinkkejä, joiden avulla kehität kuvaamistasi ja opit tekemään kuvistasi ja videoistasi vieläkin upeampia. Onnea matkaan!Videot,


Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)