Scandinavian Photo käyttää cookies, jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Kassalle

PHOTOBLOGI - valokuvausaiheinen blogi

Tältä sivulta löydät tuotetestejämme, tuote- ja valokuvausvinkkejä ja paljon inspiraatiota! Haluaisitko tietää lisää kamerastasi ja eri lisävarusteista? Täältä löydät paljon tietoa ja vastauksia. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia testattaviksi tuotteiksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@scandinavianphoto.fi.

Näillä pikavinkeillä luot lomakuvistasi like-raketteja!

Matkustaminen ja uusien paikkojen löytäminen on mainio tapa saada tuoretta inspiraatiota kuvaukseen ja löytää uusia kuvauskohteita. Uuteen paikkaan tutustumiseen kuuluu tietysti sen dokumentointi itselleen, mutta myös jakaminen sosiaaliseen mediaan. Näillä vinkeillä kokoat helposti parhaimmat ja eniten "likejä" saavat kuvat someen!

Luonnollinen valo

Luonnollinen valo on paras kaverisi kun olet tekemässä someen uutta like-rakettia. Päivänvalo luo pehmeän ja luonnollisen tunnun jota useimmat ihmiset arvostavat muotokuvissa, mutta myös kaupunki- ja maisemaotoksissa.

Kulmat ja symmetria

Monet arvostavat symmetrisiä valokuvia. Yritä löytää kuvaan katsojan silmään herkullista harmoniaa esimerkiksi rakennusten, ihmisten, autoteiden, puiden, ihmisten liikkeiden ym. luomista kulmista.

Muokkaussovellukset ja "punainen lanka"

Lomalla ollessa ei tietokone aina ole mukana. Silloin voi puhelimen mobiilisovellus pelastaa päivän. Muokkaussovellus on kätevä myös silloin, kun haluat ladata kuvan someen heti paikan päällä. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan muokkausohjelmaa "VSCO" sovelluksena mobiililaitteelle.
Kuvia muokatessa on hyvä yrittää pitää kaikissa kuvissa ns. punainen lanka. Tällä tavoin sivullasi tai profiilissasi vieraileva tunnistaa kuvasi ja näkee että koko kuvasarjassasi on yhteneväisyyttä.

Kuvatekstit ja hashtagit

Harkitun ja hyvän kuvatekstin kirjoittaminen on tärkeää kun kuvaan halutaan paljon tykkäyksiä. Yritä kirjoittaa jotain nokkelaa, joka on suorassa yhteydessä lataamaasi kuvaan. Varmista että seuraajasi kiinnostuvat tarpeeksi jotta kuvasi jää näkymään jokaisella näytöllä tavallista kauemmin. Minkälaisen tekstin haluaisit itse lukea juuri tämän kuvan alla? Muista liittää kuvaan hashtageja! Saadaksesi kuvallesi tykkääjiä ja katsojia ympäri maailmaa, ovat hashtagit pakollisia, esim: #streetsofgreece #newyork #topoftherock jne.

Toivottavasti tunnet olevasi valmis ottamaan upeita kuvia matkoiltasi! Ota yhteyttä jos haluat apua varustuksen hankintaan. Saat meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteesta  info@scandinavianphoto.fi, tai puhelimitse numerosta 0800- 77 35 35 (arkisin 8-17).

 Vihjeet & Ohjeet,


Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin teksteissä, kuvissa ja kohtuuttomissa hintavirheissä.
Sitemap (xml)