Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Lumix DMC-LX15 musta

Panasonic Lumix DMC-LX15 musta

Artikkeli: 1029070
499 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

Lumix DMC-LX15 musta
Pöytäjalusta PP1
Kamerabatteri HL-PLH7 motsvarar Panasonic DMW-BLH7
547 EUR
Lumix DMC-LX15 musta
Batteriladdare DWM-BTC12E för BLC12E, BLG10, BLH7
Kameran akku DMW-BLH7 kameraan DMC-GM1/GM5
631 EUR

DMC-LX15

Korkeasti suorituskykyinen kompaktikamera 1” kennolla ja taitettavalla näytöllä.

Hyödyt:

  • 20mp 1”
  • 24-72 f/1,4-2,8 Leica-objektiivi
  • Himmenninrengas
  • 5-akselinen vakaus
  • 4k photo, PostFocus, FocusStacking
  • Taitettava kosketusnäyttö

20mp 1" kennolla, Leica-optiikalla

Dmc-LX15 on 20mp 1" kennolla varustettu kompaktikamera, joka antaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun, myös kun valo on huonoa. Yhdessä Leica-objektiivin kanssa LX15 on erittäin joustava pienestä koostaan huolimatta.

Tarkennus "isoveljiltä"

LX15 on perinyt Panasonicin suosituilta järjestelmäkameroilta muun muassa DFD-tarkennuksen - tekniikan, joka tekee automaattitarkennuksesta nopeaa ja tarkkaa, myös huonossa valossa.

Taitettava kosketusnäyttö

Näyttöä voi taittaaa 180 astetta ylöspäin, joten omakuvien ottaminen on helppoa, myös uusissa kuvakulmissa. Tämä on käyttökelpoista lähellä maata olevien kuvauskohteiden kuvaamisessa ja voi auttaa myös eristämään auringonvaloa näytöltä.

5-akselinen vakaus, f/1,4 ja ISO

LX15-kameran kuvanvakain on anturipohjainen ja kompensoi liikkeitä 5 eri suunnassa, mikä auttaa saamaan teräviä kuvia huonossa valossa ja antamaan sulavaliikkeiset videokuvat käsivaraisessa kuvauksessa. Yhdessä ISO 12800 kanssa valokuvien ja videokuvien kuvaus onnistuu hyvin myös huonommassa valossa.

4K valokuva ja video

LX15 voi videokuvata 4K-resoluutiolla 30 fps ja Full HD-resoluutiolla 60 fps. Sen lisäksi se käyttää 4K-videota valokuvatoimintoihin. Ottamalla 30 kuvaa sekunnissa 4K-resoluutiolla voit jälkikäteen valita, minkä kuvan haluat tallentaa. Postfocus-toiminnolla LX15 ottaa useita kuvia eri tarkennusetäisyyksiltä, joten voit jälkikäteen päättää, mikä kuvista on paras.

Jaa kuvasi, missä sitten oletkin

LX15 ladataan USB-liitännän kautta, joten se voidaan ladata autossa, tietokoneen kautta tai samanlaisen Powerbankien kautta, kuin puhelimetkin. Siten voi kamera olla latauksessa laukussa kuvausten välillä. Luonnollisesti LX15 on varustettu myös WiFi-toiminnolla, jotta voit nopeasti ja kätevästi jakaa kuvasi ja videosi.

Mukana toimitetaan:

  • DMC-LX15
  • Akkulaturi
  • USB-kaapeli

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.