Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Lumix DC-GH5 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm

Panasonic Lumix DC-GH5 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm

Artikkeli: 1031533
1 995 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

Lumix DC-GH5 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm
16mm f/1,4 DC DN Contemporary /Micro 4/3
Canon EF / Micro 4/3 T Speed Booster XL
3 289 EUR
Lumix DC-GH5 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm
Muistikortti Secure Digital 64GB Extreme Pro SDXC
Kameralaukku Retrospective 5 V2.0 pinestone
2 239 EUR

Lumix DC-GH5 + Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0

Lumix GH5 on edistyksellinen järjestelmäkamera jonka tehokkaat videominaisuudet, pieni koko ja kätevä muotoilu tekevät siitä ihanteellisen kaverin video- ja kuvaustyöhön. Kamera tarjoaa 4K/60p/50p-videotallennusta 6K Photo-toiminnolla, nopeaa DFD-automaattitarkennusta ja tehokkaan viisiakselisen kuvanvakaimen.

 • 20,3 MP Live MOS-kenno ilman alipäästösuodinta
 • Nopea ja huomaamaton DFD-automaattitarkennus
 • Rajoittamatonta 4K-kuvausta jopa 400Mbps
 • 6K-Photo auttaa vangitsemaan nopeat hetket kuviin
 • Viisiakselinen Dual I.S 2 toimii yhdessä Panasonicin linssiä liikuttavan optisen vakaimen kanssa
 • Roiskeen-, lian- ja pakkasenkestävä kamerarunko kaksinkertaisella korttipaikalla ja Bluetoothilla

Täydellisia kuvia 20,3 MP:n ja Venus Engine 10:n ansiosta

Kameran 20,3 MP Live MOS-kennon avulla saat teräviä, selkeitä ja vaikutuksen tekeviä kuvia suurella resoluutiolla sekä luonnollisia yksityiskohtia. Tarkkuutta ja dynaamista halkaisijaa on nostettu ja alipäästösuodatin poistettu. Edistyksellisen Live MOS-kennon ja Venus Engine 10-suorittimen yhdistelmän tuloksena on ainutlaatuinen väritarkkuus ja pintarakenteiden luonnollinen toisto.  Multipixel Luminance Generation- ja Intelliegent Detail Processing -tekniikat auttavat luomaan erinomaista laatua, selkeyttä ja kontrastia. Kolmiulotteinen värinohjaus tekee väreistä täyteläisiä tummista vaaleisiin sävyihin ja Multi Process NR -kohinanpoisti herättää kuvat eloon. Kameraa videoiden kuvaamiseen käyttävät tulevat ilahtumaan suurten ISO-arvojen aikana käytettävän dynaamisen halkaisijan kasvusta.

Nopea ja huomaamaton DFD-automaattitarkennus

GH5 käyttää Panasonicin valmiiksi nopean DFD-automaattitarkennuksen kehittyneempää versiota. Tarkennuspisteiden määrä on noussut 225 pisteeseen (GH4-kameran 49:n pisteeseen verrattuna) ja ne on sijoitettu suuremmalle pinta-alalle kennolla, joten automaattitarkennusta on helpompi käyttää vaikka kuvauskohteet sijaitsisivat kuvien reunoilla. Nopea kennon luku tekee kameran saamista syvyystiedosta vieläkin paremmat, ja näin ollen myös kohdetta seuraava AF on parempi edeltäjiin verrattuna. Peukalon kohdalla sijaitseva joystick ja tarkennuksen luonteen säätömahdollisuus omien tarpeidesi mukaan tekevät automaattitarkennuksesta vieläkin tehokkaamman. Aiemmista Lumix-malleista tutut toiminnot kuten Face/Eye Detection AF, Starlight AF, Focus Peaking ja MF Assist löytyvät myös GH5-kamerasta.

Rajoittamatonta 4K-kuvausta

Panasonic GH5 selviää monista eri resoluutioista eri framrateilla ja tiivistyksillä. Kaikki paitsi kaikkein nopein laatu voidaan tallentaa suoraan muistikortille, olettaen että käytössä on oikean nopeuden muistikortti. GH5-kamerassa ei ole rajoitusta videotallenteiden pituudelle ja siinä on kaksinkertaiset UHS-II-yhteensopivat korttipaikat "hotswap"-tuella, joten voit vaihtaa muistikorttia kuvauksen aikana.

Katso lisätietoja Video Speed Class-standardista SD-kortille

Vuoden 2017 aikana tulee Lumix GH5-kameraan seuraavat päivitykset.
Linkki Panasonicin firmware-päivityksiin

Julkaisun aikana:

 • 4K 60p 150Mbps 4:2:0 8-bit LongGOP
 • C4K 23.98p/24p 150Mbps 4:2:2 10-bit LongGOP

Päivitys 24.4.2017 Firmware 1.1:

 • FHD 23.98p/24p 100Mbps 4:2:2 10-bit LongGOP

2017 toinen puolisko (vaatii UHS-V60 SD-kortin):

 • 4K 23.98p/24p/25p/30p  400Mbps 4:2:2 10-bit ALL-Intra
 • 4K 50p/60p 4:2:2 10-bit ulkoiseen recorderiin (Ei sisäisesti SD-kortille)
 • FHD 23.98p/24p/25p/50p/60p 200Mbps 4:2:2 10-bit ALL-Intra
 • High-res anamorphic video -tuki
 • USB-tethering
 • Hybrid Log Gamma 4K HDR videolle

Lumix GH5 on varustettu myös toiminnoilla Wave Form Monitor / Vectorscope, Like709 Gamma ja Focus Transition kolmelle eri fokus-stopille. V-LogL DMW-SFU1 voidaan ostaa lisävarusteena lisenssiavaimen muodossa.

Kaksinkertainen viisiakselinen kuvanvakain 2.0

Kamerarunkoon sisäänrakennettu viisiakselinen kuvanvakain toimii yhdessä Panasonicin objektiivien kuvanvakainten kanssa ja tekee käsivaralla kuvatuista valokuvista ja 4K-videoista teräviä. Dual I.S 2 on molempien järjestelmien (kamerarunko ja optiikka) yhteistyö, jotta kamera saavuttaisi entistäkin tehokkaamman kuvanvakauden. Objektiivit, joissa ei ole kuvanvakainta, hyötyvät tietenkin kamerarungon sisäänrakennetusta kuvanvakaimesta. Ihanteellinen käytettäväksi yhdessä valovoimaisen optiikan kanssa, jota ei aiemmin ole vakautettu.

6K Photo-toiminto

GH5 on varustettu 6K Photo-toiminnolla, joka on GH4-mallista tutun 4K Photo-toiminnon paranneltu versio. 6K Photo antaa sinun valita jälkikäteen 18 megapikselin stillkuvan (Jpeg) 30 kuvan sekuntivauhtissa kuvatusta kuvasarjasta - ihanteellinen toiminto kun haluat käyttää todella nopeaa sarjakuvausta ikuistaaksesi kuviin toiminnalliset ja vaikeasti ajoitettavat tilanteet. GH5 tallentaa myös 12 RAW-kuvaa sekunnissa lukitulla AF-S -tarkennuksella ja 9 RAW-kuvaa sekunnissa kohdetta seuraavalla AF-C-tarkennuksella.

Roiskeen-, lian- ja pakkasenkestävä kamerarunko samassa koossa kuin GH4

Magnesiumseoksesta valmistettu alusta tekee kamerasta suojatun sekä veden roiskeita, likaa ja pölyä vastaan. GH5-kamera kestää myös pakkasta -10°c:een saakka. Käsittelyn helpottamiseksi GH5 on varustettu tavallisella suurella, kaapelilukollisella HDMI-A -liitännällä - näin liitäntä ei vahingoitu kun kameraa käytetään yhdessä tallennuslaitteen tai näytön kanssa. USB-liitäntä on tyyppiä USB-C 3.1 ja kamerassa on sisäänrakennettu Bluetooth Low Energy ja WiFi helpottamaan kuvien siirtoa puhelimelle tai tabletille. Bluetoothia käytetään myös kameran etäohjaukseen ja yhdessä puhelimen GPS:n kanssa kuvien paikkamerkintää varten. Asetuksia eri GH5-kameroiden välillä voidaan synkronoida bluetoothin avulla.

Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH Power O.I.S

 • Vastaa 24-120mm
 • Valovoimainen, nopea automaattitarkennus
 • Terävät Leica-linssit

Lue lisää: Lumix G Vario 12-60 f/2,8-4,0

Myyntipakettiin kuuluu:

 • Lumix DC-GH5 kamerarunko
 • Leica DG Vario Elmarit 12-60mm f/2,8-4,0 ASPH Power O.I.S
 • Runkotulppa
 • Akku
 • Laturi
 • Kamerahihna
 • Kaapelilukko
 • USB-kaapeli
 • Käyttöohje

[TEXT1014758434]

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.