Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.
-2%

HC-X1000E

Panasonic HC-X1000E

Artikkeli: 1014059
1 749 EUR1 779 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Varastossa

Arvopaketti

HC-X1000E
Muistikortti SDXC Extreme Pro 128GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10
Mars 400S trådlöst videoöverföringssystem HDMI/SDI
2 575 EUR2 605 EUR
HC-X1000E
Mikrofoni NTG-1
Videojalusta setti 504HD + 546BK
2 717 EUR2 747 EUR

Monipuolinen 4K-kamera

HC-X1000E on varustettu Leica Dicomar-objektiivilla, BSI-kennolla ja Crystal Engine Pro 4K -kuvaprosessorilla. Tällä videokameralla kuvaat 4K-videoita 60p/50p-muodossa SD-kortille. Kaikki tämä kompaktissa rakenteessa, jota on kätevä kuljettaa mukana.

Videokamera tukee useita eri tallennusmuotoja ja kuvanopeuksia 60p/50p/24p ja siinä on paljon ammattilaistoimintoja. Saat erinomaisen todenmukaisen resoluution videoihisi. Kompaktin muotoilunsa ansiosta kamera on ihanteellinen ammattilaistason dokumentti- ja tapahtumakuvaukseen.

Leica Dicomar-objektiivi

Tämä objektiivi tarjoaa poikkeuksellista tarkkuutta ja upeita sävyjä. Zoom-optiikka säästää tilaa ja rakentuu neljästä erillisestä linssiryhmästä, jotka sisältävät 20x optisen zoomin pienestä rakenteesta huolimatta.

Ammattilaistoimintoja

Videokamerassa on kaksi muistikorttipaikkaa, jotka mahdollistavat Background Recording-toiminnon. Kun ensimmäinen kortti on täynnä, järjestelmä jatkaa automaattisesti ja huomaamatta tallennusta seuraavalle kortille. Infrapunasäteet ja IR-LED mahdollistavat yöllä tai muuten hämärissä olosuhteissa kuvaamisen hyvin tuloksin. HC-X1000E-kamerassa on paljon sisäänrakennettuja toimintoja, jotka auttavat sinua hallitsemaan värejä, valotusta ja kontrastia.

Edut:

 • Varustettu tarkennus-, zoom- ja aukkorenkailla objektiivissa
 • Valaistu LED-rengas käynnissä olevan videoinnin huomioimiseen
 • WiFI-toiminnot mahdollistavat etäohjauksen älypuhelimesta käsin

Mukana toimitetaan:

 • Verkkosovitin
 • 2 kpl AC-johtoja
 • Akku 5800 mAh
 • Akkulaturi
 • HDMI-kaapeli
 • USB-johto
 • Mikrofonin pidike (ruuveilla)
 • Olkahihna
 • Silmäsuppilo

 

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.