Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Tough TG-5 musta

Olympus Tough TG-5 musta

Artikkeli: 1034379
355 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Kestävä seikkailukamera joka tilanteeseen

Olympus TG-5 on seikkailukamera jokaiselle, jonka ominaisuudet saavat sen selviämään rankoistakin otteista hankalissa tilanteissa. TG-5 on lainannut tekniikkansa Olympuksen lippulaivasta, OM-D E-M1 Mark II-kamerasta, joten se pystyy tallentamaan korkealaatuisia valokuvia ja videoita, missä ikinä oletkin. 12 mp kenno tarojaa dynamiikkaa ja suorituskykyä pimeässä, ja TG-5 on varustettu Pro Capture-toiminnolla joka auttaa sinua ikuistamaan silmänräpäykset juuri oikealla hetkellä.

Edut:

 • Suuren resoluution 4K- tai Slowmotion FullHD -video
 • RAW-valokuva
 • Pro Capture
 • Kestävä ulkokuori
 • Kompassi, GPS, paine- ja lämpötilamittari

Suuren resoluution 4K- tai Slowmotion FullHD-video

TG-5 tarjoaa mahdollisuuden suuren resoluution 4K-videoiden tallennukseen, säilyttäen rapsakat yksiktyiskohdat tehden näin oikeutta upeille maisemille ja kauniille koralliriutoille videolla. Kun nopeus lisääntyy, sopii 120 fps Full HD täydellisesti liikkeiden yksityiskohtien tallennukseen ja katseluun slowmotionilla, vain ¼ nopeudesta.

RAW-valokuva

Maksimaalisen kuvanlaadun, värintoiston ja dynaamisen halkaisijan mahdollistamiseksi tarjoaa Olympus TG-5 stillkuvien oton RAW-muodossa. Korjaa valkotasapaino ja värit jälkikäteen niin saat maksimaaliset säätömahdollisuudet kun lataat kuvat tietokoneelle.

Pro Capture

Kuvan ajoittaminen juuri oikein voi olla äärimmäisen vaikeaa, mutta apunasi on Pro Capture. Kun painat laukaisinta, kamera on jo säästänyt kuvia hetkiltä ennen kuin otit kuvan joten voit rauhassa valita juuri oikean kuvan. Täydellinen toiminto kun otat action-kuvia joita on mahdotonta tehdä uusiksi.

Kestävä ulkokuori

TG-5 on kamera jonka on ajateltu seuraavan mukana kaikkialle. Veteen, hiekkaan, lumeen, lämpöön ja kylmään. Kun lämpötila laskee ja sormet alkavat palella, on hyvä tietää ettei kamera luovuta. TG-5:n objektiivin lasi on huurtumatonta, joten voit käyttää kameraa missä tahansa, myös kylmissä olosuhteissa tai kun lämpötilaerot ovat suuret kuten melontaretkellä jäämerellä, sukellusretkellä tai hiihtäessäsi pohjoisnavalla. Kamera on vedenkestävä jopa 15 m syvyyteen saakka ja jos sukellat syvemmälle tarjoaa sukelluskotelo PT-058 enimmäissyvyyden 45m. Vedenkestävyyden mukana saat myös kestävyyden hiekkaa vastaan sekä että kamera kestää tiputuksen kahdesta metristä ja kestää 100kg:n puristuksen.

Kompassi, GPS, paine- ja lämpötilamittari

Kompassi, GPS, paine- ja lämpötilamittari mahdollistavat TG-5:n pitävän kirjaa aktiviteeteistasi. Tietenkin kamerassa on myös WiFi.

Myyntipakettiin kuuluu:

 • Kamera TG-5
 • Akku Li92B
 • AC Verkkosovitin F-5AC
 • USB-kaapeli CB-USB12
 • Kämmenhihna
 • Takuukortti
 • Käyttöopas
 • Olympus Viewer 3 CD-levyllä

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.