Olympus Muunninsovitin CLA-T01
Artikkeli: 321929

Olympus Muunninsovitin CLA-T01

Muunninsovitin CLA-T01

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
25 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Olympus CLA-T01 Voit kiinnittää TG-1/TG-2/TG-3 -kameraasi vesitiiviitä muuntimia ja 40,5 mm:n linssisuotimia CLA-T01-sovittimen avulla - tämä ei onnistui muiden kompaktiluokan kameroiden kanssa. Sovitin on suunniteltu erityisesti TG-1 -kameralle, 40,5 mm:n ruuvihalkaisija mahdollistaa FCON-T01 -Fisheye-muuntimen tai TCON-T01 -telemuuntimen kiinnityksen fotograafisen horisontin laajentamiseksi - jopa veden pinnan alla, 12 m syvyyteen saakka.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.