Sony FE 50mm f/2,8 Macro
Artikkeli: 1028534

Sony FE 50mm f/2,8 Macro

FE 50mm f/2,8 Macro

Verkkokauppa
Tilaustuote, toimitusaika -11--7 arkipäivää
Helsingin myymälä:
  • Täyden koon kennoille tarkoitettu monipuolinen 50 mm kiinteän polttovälin makro-objektiivi
  • 1:1-makro-ominaisuudella voit tarkentaa jopa 16 cm:n läheisyyteen ja kuvata kohteita siirtämättä kameraa jatkuvasti oikealle etäisyydelle
  • Asfäärinen elementti korjaa kuvakentän kaarevuuden ja muut optiset poikkeamat
549 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sony FE 50mm f/2,8 Macro

Kevyt ja pieni makro-objektiivi Sonyn E-aukon täyskennon kameroihin. Polttoväli on 50mm ja suurin aukko f/2,8. Ihanteellinen arki- ja lähikuvaukseen.

  • Kevyt ja kompakti
  • Makro 1:1
  • Lähin tarkennusetäisyys 16 cm
  • ED-lasi
  • Pöly- ja sääsuojattu

Normaaliobjektiivi 1:1 makro-ominaisuudella

Sony FE 50mm f/2,8 Macro tuottaa sekä hyvää kuvanlaatua että tyylikkään bokeh-efektin. Objektiivin lähin tarkennusetäisyys on 16 cm, joten pääset todella lähelle kuvauskohdettasi, ja makron ollessa 1:1 otat upeita lähikuvia. Laajan kuvakulman ansiosta saat kuviisi mukaan enemmän taustoja kuin pidemmän polttovälin makro-objektiiveilla. Objektiivi on pienikokoinen ja painaa vain 238 grammaa, joten sitä on todella kätevä kantaa mukana.

Upeaa optista ja mekaanista laatua

Sony FE 50mm f/2,8 Macro on varustettu ED-lasilla (Extra-low Dispersion), joka kompensoi kromaattista aberraatiota lähikuvauksen aikana, joten makrokuvistasi tulee teräviä ja korkealaatuisia. Linssin optinen ja mekaaninen rakenne vähentää heijastumia, haamukuvia ja ylivalotusta ilman vastavalosuojaa.

Toimitukseen sisältyy

  • Sony FE 50mm f/2,8 Macro
  • Objektiivin etu- ja takasuojus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.