Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

Planar T* 50mm f/1,4 ZA SSM

Sony Planar T* 50mm f/1,4 ZA SSM

Artikkeli: 1003332
1 459 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

Planar T* 50mm f/1,4 ZA SSM
NiSi Pyöröpolarisaatiosuodatin C-PL HUC Pro Nano
UV-filter L395 SMC 72 mm
1 626 EUR

Sony Planar T* AF 50/1,4 ZA SSM

Kiinteä 50mm:in polttoväli ja suuri f/1.4 aukko tekee tästä objektiivista ihanteellisen valinnan kun tarvitset kuvata muotokuvia tai hämärässä.

Objektiivissä on 8 elementtiä 5 ryhmässä sis. 2 asfääristä linssiä. Objektiivi on suunniteltu optimaaliseen kuvanlaatuun erityisesti Sonyn täyden kuvakennon A99-kameran kanssa. Resoluutio ja kontrasti ovat huippuluokkaa. Automaattitarkennus on pehmeä ja hiljainen, objektiivin pituus ei muutu automaattitarkennuksen aiikana. Objektiivi on suojattu pölyä ja kosteutta vastaan.  
 

Myyntipaketti sisältää:

  • Etulinssin suojus
  • Takalinssin suojus
  • Vastavalosuoja  ALC-SH126


Muistathan!
Osta neutraali suodatin (UV tai Skylight) objektiivin etulinssin suojaksi.
Löydät tarvitsemasi lisävarusteet Lisävaruste-painikkeen alta.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

    Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

    Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.