Panasonic Lumix G Macro 30mm f/2,8 ASPH Mega O.I.S
Artikkeli: 1017904

Panasonic Lumix G Macro 30mm f/2,8 ASPH Mega O.I.S

Lumix G Macro 30mm f/2,8 ASPH Mega O.I.S

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Sopiva ja kompakti makro vastaa 60 mm.
349 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

AF 30/2,8 ASPH Macro Lumix G Mega O.I.S Micro 4/3
Tämä objektiivi sopii ihanteellisesti kukkien ja ruuan makrokuvaukseen mutta myös muotokuvaukseen. Lyhimmän tarkennusetäisyyden ollessa 0,105 metriä tulee makrokuvistasi todellisuutta vastaavia. Tarkennus on tasainen ja hiljainen kuvatessa sekä valokuvia että videokuvaa.

Kun objektiivia käytetään Lumix G-kameroissa, voidaan käyttää hyväksi nopeaa automaattitarkennusjärjestelmän tarkkuutta, joka lähettää tietoa 240 kuvan sekuntivauhdilla. 

Objektiivi rakentuu 9 linssistä 9 ryhmässä, sisältäen yhden asfäärisen linssin ja on näinollen suuren optisen suorituskyvyn kompakti objektiivi. Se on lisäksi varustettu kuvanvakaimella, joka kompensoi tehokkaasti käden tärinää.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.