Canon EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM
Artikkeli: 15274

Canon EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM

EF-S 17-55mm f/2,8 IS USM

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
1 069 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Canon EF-S 17-55/2.8 IS USM

Muuttumaton valovoima F 2,8 koko polttovälialueella ja kolmen arvon kuvanvakain tekevät EF-S 17-55 mm f/2,8 IS USM -objektiivista tehokkaan ja rajausominaisuuksiltaan joustavan heikossakin valaistuksessa.

Tarkkamuotoinen, pyöreä himmenninaukko tehostaa taustan pehmennystä kuvattaessa suurella aukolla; se luo syvyysvaikutelman ja saa kohteen erottumaan taustasta.

Canonin optinen kuvanvakain (IS) mahdollistaa jopa kolme askelta pidemmän valotusajan käyttämisen ilman liike-epäterävyyden vaaraa. Kuvanvakain helpottaa kuvaamista vähäisessä valossa, nopeaa toimintakuvausta ja liikkuvista ajoneuvoista kuvaamista.

Rengasmallinen ultraäänimoottori käyttää ultraäänitaajuudella tapahtuvaa värähtelyä, jonka ansiosta automaattitarkennus on nopeaa ja lähes äänetöntä. Hyvä tarkennusmoottorin pitovoima takaa, että tarkentava objektiiviryhmä pysähtyy tarkasti ilman ylivärähtelyä. Käsintarkennus on aina käytettävissä ilman, että sinun täytyy kytkeä automaattitarkennus pois päältä.

Linssielementtien optimoidut Super Spectra -pinnoitteet vähentävät tehokkaasti heijastumia ja haamukuvia, joille digitaalikamerat ovat alttiita kuvakennojen kirkkaan pinnan takia. Linssipinnoite parantaa myös väritasapainoa ja terävöittää kontrastia.

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.