Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

EF 50mm f/1.8 STM

Canon EF 50mm f/1.8 STM

Artikkeli: 1019727
 • Täydellinen kohteen eristämiseen ja taustan hämärtämiseen
 • Kompakti ja kevyt objektiivi, jonka voi pitää mukana, missä vain
 • Terävä objektiivi, jolla on korkea kuvanlaatu
 • Nopea, hiljainen STM-automaattitarkennus, erinomainen videolle.
 • Kirkas linssi, jossa aukko f / 1.8
109 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

EF 50mm f/1.8 STM
UV-filter WR 49 mm
Suodatin WR Protector 49 mm
219 EUR
EF 50mm f/1.8 STM
Vastavalosuoja LH-68 vastaa ES-68 / Canon
Puhdistusliina Photo Microklear Cloth
130 EUR

Canon EF 50 mm f/1,8 STM

Kiinteä 50 mm'n vakioobjektiivi tarkentaa kuvauskohteen terävästi esiin ja sumentaa kuvan taustaa tehokkaasti. Objektiivi on uusi versio suositusta EF 50/1,8 II objektiivista ja se on ihanteelinen kakkosobjektiivi valokuvaajille, jotka haluavat viedä valokuvauksensa uudelle tasolle. Objektiivi sopii erittäin hyvin muotokuvien kuvaamiseen yhdessä EOS kameran kanssa.

Objektiivin suuri f/1,8 valovoima antaa myös mahdollisuuden parempaan syväterävyyden hallintaan, joten voit ottaa entistä taiteellisempia kuvia joissa on sumea tausta. Objektiivin himmennin päästää kameraan runsaasti valoa, joten voit jatkaa kuvaamista myös hämärissä olosuhteissa.

Lyhin tarkennusetäisyys on 0,35 metriä, joten pääset varsin lähelle kohdettasi. Verrattuna vanhaan versioon, tuottaa EF 50/1,8 STM entistä parempia kuvia ja siinä on Canonin Super Spectra-pinnoite, joka ehkäisee heijastuksia ja haamukuvia tehokkaasti.

Edut:

 • Manuaalinen tarkennus
 • Nopea, lähes äänetön tarkennus
 • Terävä kuvanlaatu
 • Pieni ja kätevä kuljettaa mukana

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.