Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

12-24mm f/4 DG HSM Art Sigmalle

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art Sigmalle

Artikkeli: 1028992
1 445 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Tilaustuote
Tilaustuote

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art tuottaa korkean kuvanlaadun ja se on valmistettu sopimaan tämän päivän korkearesoluutioisiin kameroihin. Ultralaajakulmaobjektiivissa on edistyneestä materiaalista valmistettu linssirakenne, ja huomion keskipiste on optisessa suorituskyvyssä, jonka ansiosta tuloksena on minimaalinen vääristymä, hyvällä kuvanlaadulla reunoihin asti. Zoomobjektiivi sopii erinomaisesti maisemien, arkkitehtuurin, arkikuvien ja lähikuvien valokuvaukseen.

  • HSM-moottori nopeaa ja hiljaista tarkennusta varten
  • Asfääriset lasit ja FLD-lasielementti
  • Vesitiivis

Ultralaajakulmazoom korkealla kuvanlaadulla

12-24 mm polttovälin ansiosta saat ultralaajakulman laajalla kuvakulmalla, mikä antaa upeita perspektiivejä kuviisi. Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art-objektiivissa on suuri f/4,0 himmennin koko zoom-alueen laajuudelta, minkä ansiosta se on helppo käyttää. Zoomaus ei vaikuta himmentimeen ja voit käyttää nopeita suljinaikoja jäädyttääksesi liikkuvat kohteet, mitä tahansa polttoväliä käyttäessäsi.

Kuvanlaatu minimoidulla vääristymällä

Objektiivissa on 16 linssielementtiä 11 ryhmässä ja asfääristen lasien sekä FLD-lasielementtien optinen suunnittelu antaa sinulle erittäin hyvän kuvanlaadun; niin aberraatio kuin vääristymäkin vähenevät kuvan keskeltä reunoihin asti.

Pölyn- ja roiskeenkestävä rakenne

Objektiivi on varustettu tiivisteillä, jotka suojaavat kiinnitystä pölyä ja vettä vastaan. Etumaisissa ja taaimmaisissa linsseissä on vettä ja ölljyä hylkivät pinnoitteet, joiden ansiosta objektiivi toimii erinomaisesti tihkusateessa, merellä ja monissa muissa tilanteissa.

Yhteensopiva Sigma MC-11-objektiivisovittimen ja USB-telakan kanssa

Käytettäessä (erikseen myytävän) MC-11-objektiivisovittimen kanssa, toimii Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art myös Sony E-kiinnityksen kamerassasi. Objektiivi on lisäksi yhteensopiva (erikseen myytävän) Sigman USB-telakan kanssa ohjelmiston ja esimerkiksi automaattitarkennusnopeuden päivitystä ym. varten.

Mukana toimitetaan:

  • Etumainen ja taaempi objektiivin linssinsuojus

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.