Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

500mm f/4 DG OS HSM Sport Canonille

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport Canonille

Artikkeli: 1029002
5 785 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Tilaustuote
Tilaustuote

Arvopaketti

500mm f/4 DG OS HSM Sport Canonille
WR Circular PL RCP-11 för Sport 500mm f/4
Motljusskydd LH1388-01 till 500mm f/4 DG OS HSM
6 654 EUR
500mm f/4 DG OS HSM Sport Canonille
Drop in filter hållare med WR Protector till 500mm
Sadesuoja Hydrophobia 300-600 V2.0
6 093 EUR

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport

Tämä hyperteleobjektiivi tuottaa korkean optisen suorituskyvyn yhdessä toiminnallisuuden ja kestävyyden kanssa. Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport on veden- ja pölynkestävä, joten voit käyttää sitä haastavimmissa tilanteissa. Vangitse nopeasti liikkuvia kohteita kuvaasi, myös etäisyyksien päästä, edistyneen kuvanvakaimen ja nopean ja hiljaisen automaattitarkennuksen avulla.

  • Vettähylkivä pinnoite
  • OS-järjestelmä kiihdytysanturilla
  • Optimoitu automaattitarkennus
  • Minimoi kromaattista vääristymää

Kevyt ja vankka

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport on valmistettu kulutusta kestävästä magnesiumista matalaa painoa ja korkeaa kestävyyttä ajatellen. Objektiivin vastavalosuoja on hiilikuitua, minkä ansiosta se on kevyt ja vahva. Linssissä on vettä ja öljyä hylkivä pinnoite, jonka ansiosta objektiivi toimii erinomaisesti sateessa ja kovissa sääolosuhteissa. Suuressa ja vakaassa sisäänrakennetussa jalustakiinnityksessä on 90° napsautuslukko, minkä ansiosta ob helppo vaihtaa vaaka- ja pystykuvauksen välillä. Napsautuksen voi sulkea helposti napin avulla.

Hyper Sonic Motor

Objektiivin HSM-moottori tuottaa nopean ja hiljaisen tarkennuksen. Jatkuva AF (AF-C) parantaa ja tehostaa lisäksi tarkennusta. Automatttitarkennusnappi automaattitarkennuksen ja manuaalisen tarkennuksen vaihtamiseen. Jos asetat automaattitarkennusnapin MO-tilaan (Manual Override), voit vaihtaa manuaalisen tarkennuksen ja automaattitarkennuksen välillä myös kääntämällä objektiivin tarkennusrengasta.

Optinen kuvanvakain (OS)

Objektiivissa on sisäänrakennettu OS-järjestelmä kiihdytysanturilla, minkä ansiosta objektiivi tuottaa tarkan suorituskyvyn jopa neljällä himmenninaskeleella. Kaksi mahdollista OS-tilaa: tila 1 yleiseen valokuvaukseen ja tila 2 esimerkiksi moottoriurheilun ja muiden panorointia vaativien action-kuvien kuvaamiseen. 2-tilassa kiihdytysanturi työskentelee yhdessä OS-järjestelmän kanssa siten, että saat tehokkaan vakautuksen siirtäessäsi kameraa vaakasuunnassa, pystysuunnassa tai diagonaalisesti, asennosta  riippumatta, joten voit tehokkaasti vangita liikkuvat kohteet kuvaan. Automaattitarkennus toimii lisäksi yhtä tehokkaasti käyttäessäsi objektiivia (erikseen myytävän) telejatkeen kanssa.

Optinen suorituskyky

Objektiivissa on kaksi FLD-lasia ja yksi SLD-lasi samankaltaisilla ominaisuuksilla kuten fluoriittilasi - kaikki ominaisuudet vaikuttavat kaikenlaisia värivirheitä vastaan. Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport on läpikäynyt  tarkastuksen ja Sigman kehittämän A1-järjestelmän arvioinnin, mikä käyttää 46MP Foveon X3-kuvakennoa. Tämän ansiosta voi aiemmin huomaamattomat korkeataajuuksiset yksityiskohdat päätyä tarkasteltavaksi ja korjattavaksi.

Yhteensopiva Sigma MC-11-objektiivisovittimen ja USB-telakan kanssa

Käytettäessä (erikseen myytävän) MC-11-objektiivisovittimen kanssa Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art Canonille toimii myös Sony E-kiinnityksen kamerassasi. Objektiivi on lisäksi yhteensopiva (erikseen myytävän) Sigman USB-telakan kanssa ohjelmiston ja esimerkiksi automaattitarkennuksen päivitystä ym. varten.

Mukana toimitetaan:

  • Vastavalosuoja
  • Etumainen ja taaempi objektiivin linssinsuojus
  • Laukku
  • Suodinpidike ja WR Protector 46 mm

Hyvinvarusteltu valokuvausliikkeesi

Vuodesta 1982 lähtien on Scandinavian Photo varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien laadulla, ja vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomen markkinoilla. Tavoitteemme on olla aina ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme tuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Tilaa meidän uutiskirje!

Pysy mukana kuvateollisuudessa! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje ja ota osaa erikoisista tarjouksista, alan johtavien tuotemerkkien viimeisimmät uutiset ja runsaasti inspiraatiota.